53 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end
53 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end

Bébé-Jou Sweet Birds

 

Vul de babyuitzet aan met badartikelen van Sweet Birds. Op elk item van Sweet Birds staat een schattig vogeltje met vrolijke hartjes. De meeste producten zijn roze, soms aangevuld met wit en blauw. Bekijk op deze pagina ons volledige Sweet Birds assortiment en laat je verrassen door de leuke producten.

 

Een betrouwbaar merk

Sweet Birds is onderdeel van Bébé-Jou, een wereldbekend merk van verzorgingsproducten voor baby’s, peuters en kleuters. Bébé-Jou heeft inmiddels al jarenlang ervaring met het maken van badartikelen. Het merk bestaat al sinds 1949. Van Bébé-Jou mag je een uitstekende kwaliteit verwachten.

 

De materiaalkeuze

Voor Bébé-Jou is alleen het beste goed genoeg. Alle materialen worden dan ook met de grootste zorg uitgezocht. De gebruikte kunststoffen zijn vrij van weekmakers en zware materialen. Om het milieu te sparen, kiest Bébé-Jou ook voor recyclebare kunststoffen. Alle badstofproducten van Sweet Birds dragen het Ökotex label. Dit betekent dat het gebruikte materiaal niet schadelijk is voor de gezondheid van kinderen.