Baby Anne-Cy billendoekjes box

 

Waar berg je de billendoekjes op? In een Baby Anne-Cy billendoekjes box of hoes. Wij verkopen allerlei soorten Baby Anne-Cy billendoekjes boxen en hoezen in verschillende, trendy kleuren. Hieronder lees je globaal welke opties er zijn. Wat is voor jou de beste keus?

Lees meer...

 

Baby Anne-Cy billendoekjes boxen

Baby Anne-Cy billendoekjes boxen zijn ideale, stoffen doosjes met een opening. Vanuit de opening pak je telkens heel gemakkelijk weer een nieuw billendoekje. Deze Anne-Cy billendoekjes boxen zijn een echte aanrader voor gebruik op de commode.

 

Baby Anne-Cy billendoekjes hoezen of covers

Het is ook mogelijk om billendoekjes op te bergen in een Baby Anne-Cy billendoekjes box in de vorm van een hoes. Deze hoezen zien er meestal uit als een soort portemonnee. Ze nemen lekker weinig ruimte in en zijn daardoor handig mee te nemen in je tas. Als je met je kindje op pad gaat, zijn deze Baby Anne-Cy hoezen superhandig!

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Herringbone Billendoekjes Hoes

  De Baby Anne-Cy Herringbone Billendoekjes Hoes is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening van deze stijlvolle hoes zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn.
  19,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Butterfly Billendoekjes Hoes

  Dit hoesje is een fraai omhulsel voor vochtige babydoekjes. Het hoesje is gemaakt van een witte vlinderkabel. Het hoesje is goed afsluitbaar waarbij de binnenkant van de klep van plastic is om te voorkomen dat de doekjes uitdrogen.
  19,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Baby Blue

  De Baby Anne-Cy Paris Billendoekjes Hoes Baby Blue is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Beige

  De Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Beige is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Grijs

  De Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Grijs is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Baby Pink

  De Baby Anne-Cy Paris Billendoekjes Hoes Baby Pink is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Kabel Billendoekjes Hoes Grijs

  De Baby Anne-Cy Paris Kabel Billendoekjes Hoes Grijs is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.

  19,95

  14,99

 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Blok Billendoekjes Hoes Lichtblauw

  De Baby Anne-Cy Paris Blok Billendoekjes Hoes Lichtblauw is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  14,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Ster Billendoekjes Hoes Blauw

  De Baby Anne-Cy Paris Ster Billendoekjes Hoes Blauw is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Mint Groen

  De Baby Anne-Cy Paris Streep Billendoekjes Hoes Mint Groen is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Paris Ster Billendoekjes Hoes Roze

  De Baby Anne-Cy Paris Ster Billendoekjes Hoes Roze is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De billendoekjes hoes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit met klittenband.
  12,95
11 Resultaten