Baby’s Only billendoekjes box

 

In een billendoekjes box van Baby’s Only berg je op een hele praktische manier billendoekjes op. Een Baby’s Only billendoekjes box is niet alleen fijn voor gebruik op de commode, maar ook voor onderweg. De meeste billendoekjes boxen van Baby’s Only neem je gemakkelijk mee in je tas. Zo heb je op elk moment billendoekjes voor je kindje paraat. Onze Baby’s Only billendoekjes boxen zijn meestal verkrijgbaar in meerdere, fraaie kleuren. Je kunt dus zelf de kleur kiezen die je mooi vindt of die goed past bij de inrichting van de babykamer.

Lees meer...

Een Baby’s Only billendoekjes box van katoen

Vrijwel elke billendoekjes box van Baby’s Only is gemaakt van katoen, in combinatie met acryl. Het handige van zo’n billendoekjes box is dat deze gewassen kunnen worden in de wasmachine. Meestal is een Baby’s Only billendoekjes box uitwasbaar op maximaal 30 graden. Dit soort informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijving van deze Baby’s Only “billendoekjesdoos”.

Over Baby’s Only

Baby’s Only is een merk van traditioneel breiwerk voor baby’s in een eigentijds jasje. Naast gebreide producten, brengt Baby’s Only ook andere textielproducten op de markt, zoals wieglakens. Alle items van Baby’s Only zien er heel trendy uit en komen tegelijkertijd ook tijdloos over. Op de gevarieerde collectie van Babypark raak je nooit uitgekeken. Baby’s Only muziekdoosjes, waskussenhoezen en kruikenzakken zijn stuk voor stuk echte blikvangers in de kamer van je kindje. Steeds weer voegt Baby’s Only nieuwe producten aan haar assortiment toe, zodat jij je hart kunt ophalen aan zoveel mooie accessoires en verzorgingsartikelen. De Baby’s Only billendoekjes box of de Baby’s Only billendoekjesdoos van jouw wensen bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij deze direct op de post. Jij krijgt je bestelling dan de volgende dag al thuisbezorgd. Dit is alleen mogelijk als de billendoekjes box bij ons op voorraad is.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Sense Billendoekjeshoes

  Met de stijlvolle Baby's Only Sense Billendoekjeshoes heb je een trendy accessoire voor de billendoekjes van je kindje. De hoes heeft een handige ritssluiting en kan makkelijk worden meegenomen onderweg.
  24,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Billendoekjeshoes

  Met de Baby's Only Sparkle Billendoekjeshoes heb je een trendy accessoire voor de billendoekjes van je kindje. De hoes heeft een handige ritssluiting en kan makkelijk worden meegenomen onderweg.
 • Quick view

  Baby's Only Marble Billendoekjeshoes

  Met de Baby's Only Marble Billendoekjeshoes heb je een trendy accessoire voor de billendoekjes van je kindje. De stijlvolle hoes heeft een handige ritssluiting en kan makkelijk worden meegenomen onderweg.
  24,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Billendoekjeshoes

  Billendoekjes stijlvol opbergen? Dat kan in de Baby's Only Classic Billendoekjeshoes. Deze hoes heeft een schattig heeft een handige rits opening en is te gebruiken op de commode of in de verzorgingstas.
  24,95
4 Resultaten