Cam Cam Copenhagen billendoekjes box

Met een Cam Cam Copenhagen billendoekjes box neem de billendoekjes voor je kindje heel gemakkelijk mee in je tas. De box is ook ideaal voor gebruik op de commode. Het voordeel van een billendoekjes box van Cam Cam Copenhagen is dat de billendoekjes niet uitdrogen. Verder zien Cam Cam Copenhagen billendoekjes boxen er heel leuk uit. De meeste boxen zijn gemaakt van stijlvolle stofjes met een sierlijk dessin.

Lees meer...

Een handig ontwerp billendoekjes box

De opening van een billendoekjes box van Cam Cam Copenhagen heeft een handige overslag. Deze zorgt ervoor dat de doekjes gemakkelijk te pakken zijn en niet uitdrogen. De meeste Cam Cam Copenhagen billendoekjes boxen zijn geschikt voor vrijwel alle soorten billendoekjes.

Over Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen is een stijlvol merk van producten voor de allerkleinsten in een echt Deens ontwerp. Voor producten van Cam Cam Copenhagen zijn vaak zachte tinten gebruikt die rust uitstralen. Verder zijn veel natuurlijke en duurzame materialen gebruikt. De producten bevatten alleen natuurlijke kleurstoffen. Ons assortiment van Cam Cam Copenhagen is heel divers. Naast Cam Cam Copenhagen billendoekjes boxen en andere accessoires, verkopen wij ook Cam Cam Copenhagen meubels voor de babykamer. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Cam Cam Copenhagen te bekijken! De Cam Cam Copenhagen billendoekjes box van jouw wensen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert daarmee van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij de bestelde Cam Cam Copenhagen billendoekjes box morgen al bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de billendoekjesbox van Cam Cam Copenhagen bij ons op voorraad is.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Billendoekjes Hoes

  De Cam Cam Pressed Leaves Billendoekjes Hoes is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening met overslag van de stijlvolle hoes zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn en niet uitdrogen.
 • Quick view

  Cam Cam Dandelion Billendoekjes Hoes Natural

  De Cam Cam Dandelion Billendoekjes Hoes Natural is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening met overslag van de stijlvolle hoes zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn en niet uitdrogen.
  13,50
 • Quick view

  Cam Cam Wave Billendoekjes Hoes Grey

  De Cam Cam Wave Billendoekjes Hoes Grey is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening met overslag van de stijlvolle hoes zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn en niet uitdrogen.
  13,50
3 Resultaten