Koeka billendoekjes box

 

De billendoekjes voor je kindje zijn gemakkelijk op te bergen in een Koeka billendoekjes box. De Koeka billendoekjes boxen zijn meestal gemaakt van wafelstof. Vaak zijn deze verkrijgbaar in verschillende, trendy kleuren die perfect passen bij hedendaagse interieurs.

Lees meer...

 

Het gemak van een Koeka billendoekjes box

Koeka billendoekjes boxen zien er meestal uit als een portemonnee. Vanwege het compacte formaat neem je deze billendoekjes boxen gemakkelijk mee in je tas. Als je met je kindje op pad gaat, is een Koeka billendoekjes box een echte aanrader. Overigens kun je deze ook prima op de commode gebruiken.

 

Over Koeka

Koeka is een Nederlands baby & lifestyle label. Alle Koeka billendoekjes boxen en andere producten zijn zodanig ontworpen dat ze heel goed matchen met hedendaagse interieurs. Verder vindt Koeka het belangrijk dat alle producten heel functioneel zijn. Koeka maakt veel gebruik van wafelstof en andere soorten badstof.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Antwerp Billendoekjes Hoes

  De Koeka Antwerp Billendoekjes Hoes is geschikt voor alle vochtige baby- en billendoekjes. Het stijlvolle hoesje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ideaal voor onderweg of op de babykamer.
  24,95
 • Quick view

  Koeka Elba Babydoekjes Hoes Soft Mint

  De Koeka Elba Babydoekjes Hoes Soft Mint is geschikt voor alle soorten vochtige doekjes. De hoes voor babydoekjes is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en sluit door middel van een klittenbandsluiting.

  34,95

  29,95

2 Resultaten