Luma billendoekjes boxen

Billendoekjes zijn eenvoudig op te bergen in een speciale Luma billendoekjes box. De meeste Luma billendoekjes boxen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je een kleur kunt uitkiezen die bij het interieur van de babykamer past.

Lees meer...

Gebruiksgemak

Een Luma billendoekjes box is meestal gemaakt van kunststof. Meestal zit onderin een klep die je losmaakt om de doekjes bij te vullen. Bovenin zit eveneens een klep met een opening om de doekjes eruit te halen. Luma billendoekjes boxen zijn volledig afsluitbaar. Hierdoor drogen de doekjes niet zo snel uit.

Online een Luma billendoekjes box bestellen

Bestel vandaag nog een Luma billendoekjes box online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice! Als wij jouw order en online betaling vandaag nog vóór 20:00 uur ontvangen, krijg jij de Luma billendoekjes box in de meeste gevallen morgen al thuisgestuurd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Luma Easy Wipe Box

    De Luma Easy Wipe Box is geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes. De easy wipe box sluit goed af, is met één druk op de knop te openen en erg handig voor onderweg.

    Normale prijs: 10,83

    Special Price 10,39

1 Resultaten