Poetree Kids billendoekjeshoezen en tissueboxen

 

Billendoekjes, zodra je een kindje hebt kan je er niet zonder. Doordat billendoekjes snel kunnen uitdrogen is het slim om een billendoekjeshoes of box te gebruiken. Een billendoekjeshoes of box staat ook nog eens stylish op de commode. Bij Babypark zijn er verschillende billendoekjeshoezen- en boxen verkrijgbaar in allerlei kleuren en materialen.

 

Lees meer...

Stijlvolle Poetree Kids billendoekjeshoezen en tissueboxen

Het merk Poetree Kids heeft billendoekjeshoezen en tissueboxen in haar collectie. De Poetree Kids billendoekjehoezen en Poetree Kids tissueboxen zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een ingewerkt patroon waardoor het gewatteerd lijkt. Ook hebben de Poetree Kids billendoekjeshoezen en Poetree Kids tissueboxen een lief dessin van vogeltjes, huisjes, uiltjes en vosjes. De klep van een Poetree Kids billendoekjeshoes wordt gesloten door middel van een knoopsluiting. De Poetree Kids tissuebox heeft een grote opening waardoor je de tissues eruit kan halen. De Poetree Kids billendoekjeshoes en de Poetree Kids tissuebox zijn wasbaar op 30°C.

 

Over Poetree Kids

Poetree Kids is een Nederlands merk met grote liefde voor de Franse stijl en gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van hoge kwaliteit bed- en badlinnen voor kinderen. Naast Poetree Kids billendoekjeshoezen en Poetree Kids tissueboxen zijn er bij Babypark ook nog andere producen van Poetree Kids te verkrijgen zoals slabbetjes, Poetree Kids dekens, Poetree Kids slaapzakken en Poetree Kids badcapes. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Poetree Kids Oxford Billendoekjes Hoes Soft Pink

  De Poetree Kids Oxford Billendoekjes Hoes Soft Pink is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening met knoop zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn en niet uitdrogen.
  22,50
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Billendoekjes Hoes Denim Blue

  De Poetree Kids Chevron Billendoekjes Hoes Denim Blue is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening met knoop zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn en niet uitdrogen.
  22,50
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Tissue Box Hoes

  De Poetree Kids Chevron Tissue Box Hoes is geschikt voor alle standaard tissue box. De hoes is een stijlvolle accessoire en de opening zorgt er voor dat je de tissues makkelijk uit de doos kan pakken.
  24,95
3 Resultaten