Baby badset

Met een baby badset heb je alles bij de hand om je baby lekker te laten badderen. De badset voor de baby kan bestaan uit een thermobed, luieremmer, afvoerslang, thermometer, zeepbusjes, waskussen en nog veel meer. Per set zie je precies wat de betreffende onderdelen zijn en waar je ze voor kunt gebruiken.

Lees meer...

Koop je badset bij Babypark

Bij Babypark heb je een ruime keuze uit baby badsets van diverse merken. Van een eenvoudige badset voor je baby tot een hele luxe en uitgebreide, je kunt het allemaal vinden in onze collectie.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Nieuw
  Quick view

  We-Too 3-Delige Badset Wit

  Met de We-Too 3-Delige Badset Wit heb je meteen alles in huis om je kindje heerlijk te badderen! De badset wordt geleverd met een dubbelwandig badje, badstandaard base met metalen poten en een afvoerslang.

  102,95

  89,-

 • Nieuw
  Quick view

  We-Too 3-Delige Badset Zwart

  Met de We-Too 3-Delige Badset Zwart heb je meteen alles in huis om je kindje heerlijk te badderen! De badset wordt geleverd met een dubbelwandig badje, badstandaard base met metalen poten en een afvoerslang.

  102,95

  89,05

 • Quick view

  Bébé-Basics Badset 8-delig

  Met de Bébé-Basics Badset 8-delig altijd alle belangrijke dingen bij de hand om je kindje te wassen.

  57,95

  49,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Thermobadset De Luxe

  Met deze Bebe-Jou Thermobadset De Luxe heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!
 • Quick view

  Basicline Basic Bad Wit Klein + Badstandaard

  Compleet set van een Basicline Basic Badje met een badstandaard. Ideaal om je kindje op de juiste hoogte te verschonen

  79,99

  67,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Thermobadset De Luxe Wit

  Met deze Bebe-Jou Click Thermobadset De Luxe Wit heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!

  114,99

  102,08

 • Quick view

  Bébé-Basics Badset Uni 7-delig

  Met de Bébé-Basics Badset Uni 7-delig heb je altijd alle belangrijke dingen bij de hand om je kindje te wassen.
  45,-
 • Quick view

  Luma Badset

  Met deze Luma Badset heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je met de 8-delige Luma badset op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!
 • Quick view

  Puck Badje Inclusief Badstandaard

  Het stijlvolle Puck Badje Inclusief Badstandaard is een comfortabel badje voor je kindje. Het badje wordt geleverd inclusief badzitje en badstandaard. Verder is het badje gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  86,-

  76,-

 • Inclusief badzitje
  Quick view

  We-Too 4-Delige Badset Wit

  Met de We-Too 4-Delige Badset Wit heb je meteen alles in huis om je kindje heerlijk te badderen! De badset wordt geleverd met een dubbelwandig badje, badstandaard, verwijderbaar badzitje en afvoerslang.

  126,95

  109,-

 • Inclusief badzitje
  Quick view

  We-Too 4-Delige Badset Zwart

  Met de We-Too 4-Delige Badset Zwart heb je meteen alles in huis om je kindje heerlijk te badderen! De badset wordt geleverd met een dubbelwandig badje, badstandaard, verwijderbaar badzitje en afvoerslang.

  126,95

  109,-

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!

  Normale prijs: 129,99

  Special Price 116,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Sky Green

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Sky Green heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!
  129,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Mellow Rose

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Mellow Rose heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!
  129,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Celestial Blue

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Celestial Blue heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!

  129,99

  116,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Griffin Grey

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Griffin Grey heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!
  129,99
16 Resultaten