Bébé Basics complete badset

Bébé Basics heeft mooie complete badsets voor jouw kindje. Je kunt je kindje heerlijk badderen met de Bébé Basics complete badset. Bekijk het hele aanbod van Bébé Basics online bij ons op de website en vind wat bij jou kindje past. De artikelen van Bébé Basics zijn niet alleen online maar ook in onze megastores verkrijgbaar.

Gemak van de Bébé Basics complete badset

Met de Bébé Basics complete badset heb je alles bij de hand om je kindje te wassen en te verschonen, dit is extra fijn. De Bébé Basics complete badset wordt geleverd met handige accessoires zodat je niks te kort komt bij het wassen van je kindje. De Bébé Basics complete badset is te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo kun je kijken wat het beste bij het interieur van de babykamer of je badkamer past.

Kwaliteit van de Bébé Basics complete badsets

De kwaliteit van de Bébé Basics complete badset is erg goed. De Bébé Basics complete badset is handig in gebruik en heeft alles wat je nodig hebt om je kindje heerlijk te badderen. Het waskussen van de Bébé Basics complete set is erg comfortabel en zacht, dit is erg fijn wanneer je kindje op het waskussen ligt. Een badset is een echte must bij een babyuitzet. Met deze set van Bébé Basics heb je in één keer alle benodigde artikelen voor het wassen van je baby in huis. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bébé-Basics Badset 8-delig

  Met de Bébé-Basics Badset 8-delig altijd alle belangrijke dingen bij de hand om je kindje te wassen.
  59,95
 • Quick view

  Bébé-Basics Badset Uni 7-delig

  Met de Bébé-Basics Badset Uni 7-delig heb je altijd alle belangrijke dingen bij de hand om je kindje te wassen.
  59,95
2 Resultaten
Trustpilot