Bebe-jou badset kopen

 

Complete badsets
Bij Babypark bieden we complete Bebe-jou badsets aan. Alles zit er op en er aan en je hebt in één koop vrijwel alle verzorgingsproducten voor jouw baby die van alle gemakken is voorzien.

Lees meer...

 

De badsets van Bebe-jou zijn van goede kwaliteit en compleet uitgerust.Een badset van Bebe-jou is in verschillende varianten bij ons online verkrijgbaar. De baden zijn zo uitgerust dat je werkelijk alles binnen handbereik hebt. Zo kun je prettig en veilig je kindje verzorgen.

 

Varianten van de Bebe-jou badsets
Je hebt al een complete badset voor een klein prijsje. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de wat luxere uitvoeringen, met of zonder badstandaard.

 

Tegenwoordig hoeft een badset allang niet meer wit te zijn. Zo is er keuze van lime groen tot aan roze en zijn ze zelfs in zilver of zwart te verkrijgen. Ze zijn ook nog eens regelmatig in de aanbieding!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Thermobadset De Luxe

  Met deze Bebe-Jou Thermobadset De Luxe heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!
  114,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!

  Normale prijs: 129,99

  Special Price 103,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Sky Green

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Sky Green heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!

  129,99

  103,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Mellow Rose

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Mellow Rose heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!

  129,99

  103,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Griffin Grey

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Griffin Grey heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!

  129,99

  128,99

5 Resultaten
Trustpilot