Baby’s Only hydrofiele luiers

Baby’s Only hydrofiele luiers zijn lang niet alleen bruikbaar als luier. Je gebruikt ze de hele dag door als spuugdoek en bijvoorbeeld als handdoek na het badderen. Ook als dekentje, als onderlegger op het aankleedkussen of als beschermdoek tegen de zon zijn Baby’s Only hydrofiele luiers ideaal. Lees meer...

Het comfort van Baby’s Only hydrofiele luiers

Baby’s Only hydrofiele luiers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren. De hydrofiele luiers van Baby’s Only zijn gemaakt van bamboe en katoen. Bamboe heeft als eigenschappen dat het licht en ademend is, katoen zorgt ervoor dat de Baby’s Only hydrofiele luiers stevig blijven.

Het gebruiksgemak van Baby’s Only hydrofiele luiers

De Baby’s Only  hydrofiele luiers zijn wasbaar in de wasmachine op 40°C. Hoe vaker je Baby’s Only hydrofiele luiers wast, hoe zachter deze worden. Wacht niet langer en bestel vandaag nog Baby’s Only hydrofiele luiers online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Hydrofiel Luier Sparkling 65 x 65 cm

  De Baby's Only Hydrofiel Luier Sparkling 65 x 65 cm is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  14,95
 • Quick view

  Baby's Only Swaddle 60 x 70 cm

  De Baby's Only Swaddle is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Deze hydrofiele doek is gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen en heeft een afmeting van 60 x 70 cm.
 • Quick view

  Baby's Only Swaddle 120 x 120 cm

  De Baby's Only Swaddle is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Deze hydrofiele doek is gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen en heeft een afmeting van 120 x 120 cm.
 • Quick view

  Baby's Only Hydrofiel Luier Sparkling 100 x 120 cm

  De Baby's Only Hydrofiel Luier Sparkling 100 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  14,95
4 Resultaten