Briljant Baby hydrofiele luiers

Briljant Baby hydrofiele luiers zijn onmisbaar voor de babyuitzet. Je gebruikt een Briljant Baby hydrofiele luier weliswaar niet per se als luier, maar bijvoorbeeld wel als spuugdoek, slab of handdoek na het badderen. Met veel Briljant Baby hydrofiele luiers kun je zelfs je kindje inbakeren, mocht je geen inbakerdoek voor handen hebben. Geen wonder dat elke babyuitzetlijst heel wat hydrofiele luiers voorschrijft.

Lees meer...

Andere mogelijkheden

In de zomer is een Briljant Baby hydrofiele luier handig als beschutting tegen de zon, mocht je geen Dooky zonnescherm hebben. Je legt de luier bijvoorbeeld gedeeltelijk over de kap van de kinderwagen heen. Ook als luchtig lakentje in de zomer is een Briljant Baby hydrofiele luier heel fijn.

Briljant Baby hydrofiele luiers met leuke prints

Briljant Baby hydrofiele luiers zien er heel leuk uit. De meeste van deze luiers zijn vrij neutraal vormgegeven. Ze zijn bijvoorbeeld eenvoudig wit en bedrukt met een subtiele, grijze illustratie van Woezel & Pip. Zoek de leukste Briljant Baby hydrofiele luiers uit op deze pagina en bestel deze online!

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Briljant Baby Spots Hydrofiel Doek 3 Stuks

  De Briljant Baby Spots Hydrofiel Doek 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel, nemen goed vocht op en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  Normale prijs: 7,95

  Special Price 7,51

 • Quick view

  Briljant Baby Organic Hydrofiel Luiers Botanic 4 Stuks

  De Briljant Baby Organic Hydrofiel Luiers Botanic 4 Stuks zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De luiers worden geleverd per 4 stuks en zijn wasbaar tot 40°C in de wasmachine. Voorzien van een stijlvol design.
 • Quick view

  Briljant Baby Minimal Dots Hydrofiel Luier 2 Stuks

  De Briljant Baby Minimal Dots Hydrofiel Luier 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  19,95
 • Quick view

  Briljant Baby Sunny Hydrofiel Luier 3 Stuks

  De stijlvolle Briljant Baby Sunny Hydrofiel Luier 3 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.

  Normale prijs: 7,95

  Special Price 6,67

 • Quick view

  Briljant Baby Uni Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Briljant Baby Uni Hydrofiel Luiers 3 Stuks zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Deze set bestaat uit 3 stuks.

  Normale prijs: 7,95

  Special Price 7,51

 • Quick view

  Briljant Baby Nijntje Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Briljant Baby Nijntje Hydrofiel Luiers 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De zachte doeken zijn multifunctioneel, nemen goed vocht op en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Briljant Baby Sunny Hydrofiel Doek 2 Stuks

  Deze stijlvolle Briljant Baby Sunny Hydrofiel Doek 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.

  Normale prijs: 21,45

  Special Price 19,95

 • Quick view

  Briljant Baby Nijntje Hydrofiel Luier

  De Briljant Baby Nijntje Hydrofiel Luier zijn ideaal voor de pasgeboren baby. De luier is gemaakt van hydrofiel katoen, dat zacht aanvoelt en is erg praktisch bij het verschonen van je kindje.
  11,95
 • Quick view

  Briljant Baby Organic Birds Hydrofiel Luiers 4 Stuks

  De Briljant Baby Organic Birds Hydrofiel Luiers 4 Stuks zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. De Briljant Baby hydrofiele luiers zijn wasbaar op 30 graden.
  12,95
 • Quick view

  Briljant Baby Africa Hydrofiel Luier Wit / Groen 2 Stuks

  De stijlvolle Briljant Baby Africa Hydrofiel Luier Wit / Groen 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de grootte kan de doek uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  21,45
 • Quick view

  Briljant Baby Rainbow Hydrofiel Doek 2 Stuks

  Deze stijlvolle Briljant Baby Rainbow Hydrofiel Doek 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  19,95
 • Quick view

  Briljant Baby Organic Hydrofiel Luiers Wit 4 Stuks

  De Briljant Baby Organic Hydrofiel Luiers Wit 4 Stuks zijn erg handig bij het verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Deze set bestaat uit 4 stuks.

  8,95

  8,46

 • Quick view

  Briljant Baby Uni Hydrofiele Badcape

  Deze handige Briljant Baby Uni Hydrofiele Badcape zorgt ervoor dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van hoogwaardige materialen en is uitgerust met een capuchon.
  9,95
 • Quick view

  Briljant Baby Minimal Dots Hydrofiel Luier 3 Stuks

  De Briljant Baby Minimal Dots Hydrofiel Luier 3 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.

  Normale prijs: 7,95

  Special Price 7,51

14 Resultaten
Trustpilot