1 Resultaten
  • Quick view Briljant Baby Nijntje Ster Hydrofiel Luiers 3 Stuks

    Briljant Baby Nijntje Ster Hydrofiel Luiers 3 Stuks

    Uit voorraad leverbaar
    7,95
1 Resultaten

Briljant Baby hydrofiele luiers

 

Briljant Baby hydrofiele luiers zijn onmisbaar voor de babyuitzet. Je gebruikt een Briljant Baby hydrofiele luier weliswaar niet per se als luier, maar bijvoorbeeld wel als spuugdoek, slab of handdoek na het badderen. Met veel Briljant Baby hydrofiele luiers kun je zelfs je kindje inbakeren, mocht je geen inbakerdoek voor handen hebben. Geen wonder dat elke babyuitzetlijst heel wat hydrofiele luiers voorschrijft.

 

Andere mogelijkheden

In de zomer is een Briljant Baby hydrofiele luier handig als beschutting tegen de zon, mocht je geen Dooky zonnescherm hebben. Je legt de luier bijvoorbeeld gedeeltelijk over de kap van de kinderwagen heen. Ook als luchtig lakentje in de zomer is een Briljant Baby hydrofiele luier heel fijn.

 

Briljant Baby hydrofiele luiers met leuke prints

Briljant Baby hydrofiele luiers zien er heel leuk uit. De meeste van deze luiers zijn vrij neutraal vormgegeven. Ze zijn bijvoorbeeld eenvoudig wit en bedrukt met een subtiele, grijze illustratie van Woezel & Pip. Zoek de leukste Briljant Baby hydrofiele luiers uit op deze pagina en bestel deze online!