Briljant Baby hydrofiele luiers

 

Briljant Baby hydrofiele luiers zijn onmisbaar voor de babyuitzet. Je gebruikt een Briljant Baby hydrofiele luier weliswaar niet per se als luier, maar bijvoorbeeld wel als spuugdoek, slab of handdoek na het badderen. Met veel Briljant Baby hydrofiele luiers kun je zelfs je kindje inbakeren, mocht je geen inbakerdoek voor handen hebben. Geen wonder dat elke babyuitzetlijst heel wat hydrofiele luiers voorschrijft.

Lees meer...

 

Andere mogelijkheden

In de zomer is een Briljant Baby hydrofiele luier handig als beschutting tegen de zon, mocht je geen Dooky zonnescherm hebben. Je legt de luier bijvoorbeeld gedeeltelijk over de kap van de kinderwagen heen. Ook als luchtig lakentje in de zomer is een Briljant Baby hydrofiele luier heel fijn.

 

Briljant Baby hydrofiele luiers met leuke prints

Briljant Baby hydrofiele luiers zien er heel leuk uit. De meeste van deze luiers zijn vrij neutraal vormgegeven. Ze zijn bijvoorbeeld eenvoudig wit en bedrukt met een subtiele, grijze illustratie van Woezel & Pip. Zoek de leukste Briljant Baby hydrofiele luiers uit op deze pagina en bestel deze online!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Briljant Baby Spots Hydrofiel Doek 3 Stuks

  De Briljant Baby Spots Hydrofiel Doek 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel, nemen goed vocht op en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  7,95
 • Quick view

  Briljant Baby Naughty Crococile Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Briljant Baby Naughty Crococile Hydrofiel Luiers 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel, nemen goed vocht op en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  7,95
 • Quick view

  Briljant Baby Sprinkle Text Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Briljant Baby Sprinkle Text Hydrofiel Luiers 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel, nemen goed vocht op en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  7,95
 • Quick view

  Briljant Baby Naughty Crococile Hydrofiel Laken 140 x 200 cm

  De Briljant Baby Naughty Crococile Hydrofiel Laken 140 x 200 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel, neemy goed vocht op en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  22,95
 • Quick view

  Briljant Baby Nijntje Ster Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Briljant Baby Nijntje Ster Hydrofiel Luiers zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Deze set bestaat uit 3 stuks.
  7,95
5 Resultaten