Cottonbaby hydrofiele luiers

De hydrofiele luiers van Cottonbaby zijn stijlvol en bieden je kindje comfort. Dus als je op zoek bent naar fijne hydrofiele luiers dan is het merk Cottonbaby wel iets voor jou. Bekijk het hele aanbod van Cottonbaby gemakkelijk op onze website en vind wat bij jou kindje past. De hydrofiele doeken van Cottonbaby zijn in allerlei kleurtjes verkrijgbaar zodat er altijd wel en kleurtje is dat mooi bij de Babykamer kleurt.

Lees meer...

Comfort van de Cottonbaby hydrofiele luier

Comfortabel is de hydrofiele luier van Cottobaby zeker. En hoe meer je de hydrofiele luier van Cottonbaby wast, hoe zachter de Cottonbaby hydrofiele luier wordt. Dit is extra fijn voor het tere huidje van je kindje. De Cottonbaby hydrofiele luier kun je vanaf de geboorte veilig gebruiken. De hydrofiele luiers kun je voor allerlei doeleinden gebruiken en komen daardoor dagelijks van pas.

Kwaliteit van de hydrofiele luier van Cottonbaby

De kwaliteit van de Cottonbaby hydrofiele luier is erg goed, dit komt door de hoogwaardige materialen waarvan de Cottonbaby hydrofiele luier van gemaakt is. De hydrofiele luiers van Cottonbaby zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, prints en maten. Je kunt de hydrofiele luiers van Cottonbaby overigens wassen in de wasmachine op 40 graden.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Multidoek S Vlekjes Oudblauw 2 Stuks

  De Cottonbaby Soft Multidoek S Vlekjes Oudblauw 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en heeft de afmetingen van 60 x 70 cm. Wasbaar op 40 graden.
  19,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Multidoek XL Vlekjes Oudblauw

  De Cottonbaby Soft Multidoek XL Vlekjes Oudblauw is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en heeft de afmetingen van 120 x 120 cm. Wasbaar op 40 graden.
  24,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Multidoek S 2 Stuks

  De stijlvolle Cottonbaby Soft Multidoek S 2 Stuks is multifunctioneel te gebruiken. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en beschikt over de afmetingen van 60 x 70 cm. Machinewasbaar op 40 graden.

  17,95

  14,99

 • Quick view

  Cottonbaby Soft Multidoek XL

  De Cottonbaby Soft Multidoek XL is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en beschikt over de afmetingen van 120 x 120 cm. Machinewasbaar op 40 graden.
  17,99
 • Quick view

  Cottonbaby Blaasbloem Soft Multidoek XL

  De Cottonbaby Blaasbloem Soft Multidoek XL is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De stijlvolle multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en heeft de afmetingen van 120 x 120 cm. Wasbaar op 40 graden.
  24,95
 • Quick view

  Cottonbaby Blaasbloem Soft Multidoek S 2 Stuks

  De Cottonbaby Blaasbloem Soft Multidoek S 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en heeft de afmetingen van 60 x 70 cm. Machine wasbaar op 40 graden.
  19,95
6 Resultaten
Trustpilot