Done by Deer hydrofiele luiers

 

Done by Deer hydrofiele luiers zijn een echte must have. Je gebruikt ze de hele dag door bij de verzorging van je kindje. De kans is groot dat je ze niet nodig hebt als luiers. Tóch zijn ze onmisbaar. Lees hieronder wat je allemaal met Done by Deer hydrofiele luiers kunt doen.

Lees meer...

 

Done by Deer hydrofiele luiers voor dagelijks gebruik

Een Done by Deer hydrofiele luier neemt lekker goed vocht op. Hierdoor is deze goed bruikbaar als handdoek na het badderen. De katoenen doek is ook te gebruiken als spuugdoek. Je legt deze bijvoorbeeld over je schouder heen als je je kindje in je armen hebt. Ook als slab is een Done by Deer hydrofiele luier ideaal. Verder kan een Done by Deer hydrofiele luier dienst doen als picknickkleed, dekentje of inbakerdoek. 

 

Done by Deer design

Done by Deer hydrofiele luiers zijn meestal bedrukt met leuke figuurtjes. Vaak gaat het om de eenvoudige dierenvormen waaraan je Done by Deer direct herkent. Ook de Done by Deer hydrofiele luiers zijn op een stijlvolle manier vormgegeven en zijn perfect te combineren met andere items van dit Scandinvische merk.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Done By Deer Tiny Tropics Hydrofiel Luier 2 Stuks

  De Done By Deer Tiny Tropics Hydrofiel Luier 2 Stuks zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Dit luiers worden geleverd per twee stuks.
  11,95
 • Quick view

  Done By Deer Balloon Hydrofiel Luier 2 Stuks

  De Done By Deer Balloon Hydrofiel Luier 2 Stuks zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.
  11,95
 • Quick view

  Done By Deer Happy Dots Hydrofiel Luier 2 Stuks

  De Done By Deer Happy Dots Hydrofiel Luier 2-Stuks zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.
  11,95
 • Quick view

  Done By Deer Contour Hydrofiel Luier 2 Stuks

  De Done By Deer Contour Hydrofiel Luier 2 Stuks zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.
  11,95
4 Resultaten