Elodie Details hydrofiele luiers

Hydrofiele luiers zijn onmisbaar voor de babyuitzet. Met Elodie Details hydrofiele luiers stop je tijdens warme dagen je kindje in voor het slapen gaan, droog je de kleine af na het badderen en veeg je even snel het mondje van je kindje af. Ook als spuugdoek of slab is een Elodie Details hydrofiele luier superhandig.

Lees meer...

Elodie Details hydrofiele luiers nemen goed vocht op

Dit is nog maar een greep van alles wat je met een Elodie Details hydrofiele luier kunt doen. Hydrofiele luiers nemen gemakkelijk vocht op. Hierdoor deden deze doeken vroeger dienst als luier. Tegenwoordig gebruiken ouders of verzorgers deze slechts zelden als luier, maar voor tal van doeleinden. Er gaat geen dag voorbij of je hebt veel baat bij een Elodie Details hydrofiele luier.

Gemaakt van bamboe

De meeste Elodie Details hydrofiele luiers zijn gemaakt van bamboe. Dat is materiaal dat nauwelijks bacteriën aantrekt en ook heel luchtdoorlatend is. Bamboe voelt prettig aan voor de kwetsbare babyhuid en is dan ook het ideale materiaal voor een hydrofiele luier.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Bamboe Amber Apricot Hydrofiele Doek

  DeElodie Details Bamboe Amber Apricot Hydrofiele Doek is onmisbaar in de verzorging van je kleine kindje. De hydrofiele doek is gemaakt van zacht en soepel materiaal en heeft de afmeting van 80 x 80 cm.
  19,90
 • Quick view

  Elodie Details Bamboe Tender Blue Hydrofiele Doek

  De Elodie Details Bamboe Tender Blue Hydrofiele Doek is onmisbaar in de verzorging van je kleine kindje. De hydrofiele doek is gemaakt van zacht en soepel materiaal en heeft de afmeting van 80 x 80 cm.
  19,90
 • Quick view

  Elodie Details Bamboe Meadow Blossom Hydrofiele Doek

  De Elodie Details Bamboe Meadow Blossom Hydrofiele Doek is onmisbaar in de verzorging van je kleine kindje. De hydrofiele doek is gemaakt van zacht en soepel materiaal en heeft de afmeting van 80 x 80 cm.
  19,90
 • Quick view

  Elodie Details Bamboe Sweet Date Hydrofiele Doek

  De Elodie Details Bamboe Sweet Date Hydrofiele Doek is onmisbaar in de verzorging van je kleine kindje. De hydrofiele doek is gemaakt van zacht en soepel materiaal en heeft de afmeting van 80 x 80 cm.

  19,90

  19,-

4 Resultaten
Trustpilot