Laessig hydrofiele luiers

 

Je hebt nooit zomaar teveel Laessig hydrofiele luiers in huis. Deze doeken zijn bijna overal voor te gebruiken, de hele dag door. Tegenwoordig gebruiken weinig ouders of verzorgers Laessig hydrofiele luiers nog als luier. Toch zijn er zoveel momenten waarop een Laessig hydrofiele luier heel goed van pas komt.

Lees meer...

 

Handig als spuugdoek of afdroogdoek

Na het badderen is een Laessig hydrofiele luier superhandig als afdroogdoek. Laessig hydrofiele luiers nemen namelijk heel goed vocht op. Bij het voeden van je kindje vervult een Laessig hydrofiele luier de functie van slab. Verder is een Laessig hydrofiele luier goed bruikbaar als spuugdoek. Meestal is deze doek lekker groot. Je legt deze gemakkelijk over je schouder heen terwijl je je kindje vasthoudt.

 

Andere functies van Laessig hydrofiele luiers

Op warme dagen kun je een Laessig hydrofiele luier gebruiken als luchtig lakentje. Maakt je kindje vaak ongecontroleerde bewegingen met armpjes en beentjes en kan het daardoor niet goed slapen? Baker je kindje dan in met een Laessig hydrofiele luier.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Little Water Swaddle 120 x 120 cm

  De Laessig Little Water Swaddle 120 x 120 cm zijn multifunctioneel en een musthave voor iedere ouder. De hydrofiele doeken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Swaddle 80 x 80 cm

  De Laessig Little Water Swaddle 80 x 80 cm zijn multifunctioneel en een musthave voor iedere ouder. De hydrofiele doeken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wordt geleverd per 3 stuks.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Stars And Moon Swaddle 80 x 80 cm

  De schattige Laessig Stars And Moon Swaddle 80 x 80 cm zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen en kunnen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 3.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Glama Lama Swaddle 2 Stuks

  De Laessig Glama Lama Swaddle 2 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De stijlvolle swaddles zijn gemaakt van katoen en worden gewassen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 2.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Swaddle 2 Stuks

  De Laessig Little Chums Swaddle zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen, kunnen worden gewassen op 60 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Little Spookies Swaddle 85 x 85 cm

  De schattige Laessig Little Spookies Swaddle 85 x 85 cm zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen en kunnen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 3.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Glama Lama Swaddle 80 x 80 cm

  De Laessig Glama Lama Swaddle 80 x 80 cm zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen en worden gewassen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 2.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Little Chums Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen, kunnen worden gewassen op 60 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen
  19,95
 • Quick view

  Laessig Stars And Moon Swaddle 2 Stuks

  De schattige Laessig Stars And Moon Swaddle 2 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen en kunnen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 2.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Little Spookie Swaddle 2 Stuks

  De Laessig Little Spookie Swaddle 2 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen en worden gewassen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 2.
  19,95
10 Resultaten