Liewood Hydrofiele Luiers

 

Liewood hydrofiele luiers zijn lang niet alleen te gebruiken als luier. Je gebruikt deze de hele dag door voor tal van doeleinden. Liewood hydrofiele luiers zijn in feite onmisbaar voor de babyuitzet. De doeken zijn verkrijgbaar met verschillende motiefjes, in allerlei kleuren.

 

Lees meer...

Multifunctionele Liewood hydrofiele luiers

Liewood hydrofiele luiers zijn ook goed als spuugdoekje te gebruiken of om je kindje mee af te drogen. Ook om je kindje mee te beschermen is een Liewood hydrofiele doek ideaal. Is je kindje eenmaal groot geworden, dan kun je een Liewood hydrofiele doek ook gerust als schoonmaakdoek gebruiken.

 

Zacht en vochtabsorberend

Liewood hydrofiele luiers zijn gemaakt van katoen dat gemakkelijk vocht opneemt. Dat maakt deze doeken ook ideaal om te gebruiken als schoonmaakdoek. Verder voelen Liewood hydrofiele luiers lekker zacht aan. Na een aantal wasbeurten zijn de doeken zelfs nóg zachter.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Hannah Leo Hydrofieldoek Beige Beauty 2 Stuks

  De Liewood Hannah Leo Hydrofieldoek Beige Beauty 2 Stuks is gemaakt van duurzaam katoen en voelt zacht aan. De doek is geschikt voor diverse doeleinden, gebruik het doekje bijvoorbeeld als inbakerdoek of wiegdeken.
  14,-
 • Quick view

  Liewood Hannah Classic Dot Hydrofieldoek 2 Stuks

  De Liewood Hannah Classic Dot Hydrofieldoek 2 Stuks is gemaakt van duurzaam katoen en voelt zacht aan. De doek is geschikt voor diverse doeleinden, gebruik het doekje bijvoorbeeld als inbakerdoek of wiegdeken.
  14,-
2 Resultaten