Puckababy hydrofiele luiers

 

Je hebt niet zomaar teveel Puckababy hydrofiele luiers in huis. Deze zachte, vochtabsorberende katoenen doeken zijn lang niet alleen bruikbaar als luier. Je gebruikt Puckababy hydrofiele luiers de hele dag door als spuugdoek, poetsdoek, dekentje of als ondergrond voor het verschonen van je kindje.

Lees meer...

 

Waar je Puckababy hydrofiele luiers nog meer voor gebruikt

Verder is een Puckababy hydrofiele luier heel handig als afdroogdoek, bijvoorbeeld na het badderen van je kindje. Je kunt deze zelfs als theedoek gebruiken. Neem je je kindje mee in de auto en ben je bang dat de autostoelbekleding vies wordt? Leg dan gewoon een Puckababy hydrofiele doek op het autostoeltje. Zo blijft de bekleding lang mooi en schoon.

 

Voor dagelijks en intensief gebruik

Puckababy hydrofiele luiers zijn gemaakt om dagelijks en intensief te gebruiken. Deze doeken zijn uitwasbaar in de wasmachine. Zelfs na een aantal wasbeurten blijven deze nog mooi. Aan Puckababy hydrofiele doeken zal je nog lang plezier beleven.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Puckababy® Mislin 2 Stuks 120 x 120 cm

    De Puckababy® Mislin 2 Stuks 120 x 120 cm zijn onmisbaar in je babyuitzet. Deze grote doeken zijn geschikt voor alle leeftijden en zijn verkrijgbaar in hippe printjes, leuk toch?
    39,99
1 Resultaten