Pretura luieremmers

 

Dankzij een Pretura luieremmer heb je geen last van de vieze luchtjes van stinkende luiers. Een Pretura luieremmer voor je baby is volledig luchtdicht afgesloten. Vieze geurtjes blijven dus binnen de luieremmer. Na het deponeren van een luier in de luieremmer, werk je de luier heel gemakkelijk weg met behulp van de hendel. Pretura luieremmers zijn gemaakt van materiaal dat geen schadelijke stoffen bevat.

 

Lees meer...

Het gebruiksgemak van Pretura luieremmers

Voor de meeste Pretura luieremmers heb je geen speciale navulcassettes nodig. Vaak kun je de Pretura luieremmer gewoon gebruiken met een standaard vuilniszak. In een Pretura luieremmer passen meestal zo’n 30 luiers. Het is wel het beste om een Pretura luieremmer voor baby’s elke dag te legen. Tijdens het verwisselen van de vuilniszak komen er geen vieze luchtjes vrij. Dit komt door het unieke verwisselsysteem.

 

Over Pretura

Ons assortiment van Pretura is heel uitgebreid. Behalve Pretura luieremmers verkopen wij tal van andere items van Pretura. Wij verkopen niet alleen Pretura badartikelen, maar ook Pretura bedartikelen. Denk bij bedartikelen bijvoorbeeld aan dekbedovertreksets, maar ook aan dekbedden, matrashoezen en ledikantlakens. Voor je baby zelf zijn er vele soorten slaapzakken, dekentjes en pyjama's te verkrijgen, in verschillende modellen en kleuren. Er zijn ook nog ontzettend veel andere producten van Pretura in onze online shop te verkrijgen: rompertjes, geschenksets en soms zelfs Pretura vloerkleden. Pretura slabbetjes en slaapzakken zijn gemaakt van comfortabele stoffen die lang mooi blijven. Kwaliteit staat bij Pretura hoog in het vaandel. Ook Pretura luieremmers zijn van goede kwaliteit. Jouw gewenste Pretura luieremmer voor je baby en andere Pretura producten bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Maak gebruik van onze snelle bezorgservice en profiteer ook van onze Laagste Prijsgarantie. Indien wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij jouw aankoop morgen bij je thuis. Dit is alleen mogelijk als de bestelde Pretura luieremmer en eventuele andere producten bij ons op voorraad zijn.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Pretura Diaper Keeper Wit

  De Pretura Diaper Keeper is een geniale oplossing voor het geurloos opruimen van luiers. Deze reukloze luieremmer is geschikt voor een gewone vuilniszak en is zelfs reukloos bij het legen van een volle vuilniszak.
  49,95
 • Quick view

  Pretura Basic Luieremmer

  De Pretura basic luieremmer zorgt ervoor dat je al je luiers eenvoudig en snel op kan bergen en dat er geen onaangename luchtjes vrijkomen.

  6,95

  5,99

2 Resultaten