Luieremmers

Luiers zijn helaas een minder prettig onderdeel van het hebben van een kind. Helaas ontkom je er niet aan, maar is er wel een manier om de stank te beperken. Door de luiers direct in een luieremmer te deponeren blijven de onaangename geuren na verschoning beperkt. Bij Babypark hebben we luieremmers van verschillende A-merken die je eenvoudig via onze webshop of megastores kunt aanschaffen. Bekijk bijvoorbeeld eens de praktische emmers van Pretura.

Lees meer...

Pretura luieremmers assortiment

Van het merk Pretura hebben we bijvoorbeeld luieremmers waarbij je met één hand eenvoudig een hendel overhaalt waardoor je de luier door het gat naar binnen gooit in de vuilniszak en de bovenkant weer eenvoudig sluit. Geen klemmende of slecht sluitende deksel dus en er komen geen onaangename geuren vrij. Je kunt daarbij gewone vuilniszakken gebruiken i.p.v. navulcassettes wat erg praktisch kan zijn. Het verwisselen van de vuilniszak is vaak niet echt een prettige handeling maar ook dat gaat heel gebruiksvriendelijk bij de luieremmers van Pretura. Je kunt de zak eruit halen zonder dat er geuren vrij komen. De luieremmer is hoog en smal waardoor je minder hoeft te bukken en het eenvoudig uit het zicht en naast een commode is te plaatsen. We hebben ook eenvoudige exemplaren van dit merk die meer op een daadwerkelijke emmer lijken en zeer voordelig zijn. Deze zijn ook handig om mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld. Bekijk ons volledige assortiment in de webshop of megastore van Babypark.

Luieremmers bestellen

Bestel je jouw Pretura luieremmer voor 20:00 uur dan stelt dat ons in staat het nog dezelfde dag te verzenden. En alle bestellingen vanaf 20 euro verzenden wij gratis. Wil je zelf eens de werking van de emmers komen ervaren dan kan dat natuurlijk altijd in een van onze uitgebreide megastores waar je onze artikelen overzichtelijk opgesteld vindt. Ons team van verkoopspecialisten helpen je graag met eventuele vragen die je hebt of geven een demonstratie van de Pretura luieremmer.

 

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Pretura Diaper Keeper Wit

  De Pretura Diaper Keeper is een geniale oplossing voor het geurloos opruimen van luiers. Deze reukloze luieremmer is geschikt voor een gewone vuilniszak en is zelfs reukloos bij het legen van een volle vuilniszak.

  49,99

  49,95

 • Quick view

  Pretura Basic Luieremmer

  De Pretura basic luieremmer zorgt ervoor dat je al je luiers eenvoudig en snel op kan bergen en dat er geen onaangename luchtjes vrijkomen.

  6,95

  5,99

2 Resultaten