Opstapjes

Kleine kinderen kunnen niet overal bij. Dankzij een opstapje kunnen ze toch helemaal zelf de handen wassen of op de wc gaan zitten. En dat is precies wat ze willen: zoveel mogelijk doen zonder hulp van mama. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod aan opstapjes.

Lees meer...

3-in-1 opstapjes

Sommige opstapjes hebben een 3-in-1 functie. Ze bestaan uit een opstapje en nog twee andere producten. Zo verkopen wij een compleet pakket met een opstapje, een potje en een toilettrainer. Ook verkopen wij ‘multifunctionele’ opstapjes die je gemakkelijk ombouwt tot krukje of stoeltje.

Antisliplaag

Veel opstapjes hebben aan de onderkant een antisliplaag. Dit voorkomt dat het opstapje per ongeluk wegschuift. Bij veel opstapjes zit er ook aan de bovenkant een antisliplaag, zodat je kindje niet zomaar uitglijdt. Dit geeft je kindje meer veiligheid en bescherming. Laat je kindje voor de zekerheid de opstapjes niet zonder toezicht gebruiken.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Bumbo Stepstool

  Dit opstapje geeft een vrolijke uitstraling is te combineren met de toilettrainer van Bumbo, zodat je kind zelf leert om naar de wc te gaan
  16,95
 • Quick view

  DotBaby Dot Pot

  Wordt het tijd dat je kind snel zindelijk wordt? Dan is de 3-in-1 dot pot onmisbaar, bestaande uit een potje, toilettrainer en opstapje.
  45,-
 • Quick view

  Pretura Opstapje Met Antislip

  Je kindje kan overal gemakkelijk bij met een Pretura opstapje met antislip. Dankzij de antisliplaag blijft het opstapje ook stevig op de bodem staan. Ideaal voor jonge kinderen!
  9,95
 • Quick view

  Luma Opstapje

  Het Luma opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Opstapje

  Het Bebe-Jou opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.

  10,99

  9,99

 • Quick view

  BabyBjörn Veilig Opstapje

  Veilig opstapje die ook echt veilig is! De brede rubberen lijst en de antislip mat zorgen ervoor dat je kindje veilig staat.
  19,90
 • Quick view

  Basicline Cars Opstapje Wit

  Het Basicline Cars Opstapje Wit is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.

  11,95

  10,95

 • Quick view

  Basicline Lulu Opstapje Wit

  Het Basicline Lulu Opstapje Wit is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.

  11,95

  10,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Opstapje

  Het Bebe-Jou Fabulous Opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  9,99
 • Quick view

  Oxo Tot Opstapje

  Met het Oxo Tot Opstapje kan je kindje zelfstandig tandjes poetsen en handjes wassen bij de wastafel. Het praktische opstapje is 18 cm hoog en blijft veilig staan dankzij de anti slip laag aan de onderzijde.
  21,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Opstapje

  Het Bebe-Jou Ollie Opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Opstapje

  Het Bebe-Jou Miffy Opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  12,99
 • Quick view

  Thermobaby Kiddyloo Toilettrainer

  Met deze Thermobaby Kiddyloo Toilettrainer leert je kindje zelfstandig naar het toilet te gaan. De toilettrainer is van alle gemakken voorzien en kan na gebruik eenvoudig worden ingeklapt en opgeborgen.
  36,95
 • Quick view

  Pogo 3 In 1 Step Stool

  Dit praktische 3 in 1 krukje is van het merk Pogo en kan gebruikt worden als stoeltje, krukje en opstapje. Voorzien van een handgreep.

  89,-
 • Quick view

  Bebe-Jou Opstapje Owl Family

  Het Bebe-Jou opstapje Owl Family is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Hello Little One Opstapje

  Het Bebe-Jou Hello Little One Opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  10,99
16 Resultaten