BabyBjorn opstapje

 

Makkelijk bij de wastafel
Een opstapje van BabyBjorn is makkelijk als je kindje bijvoorbeeld zelf gaat tandenpoetsen aan de wastafel. De BabyBjorn opstapjes zijn speciaal ontworpen voor kinderen en voorzien van een leuk design. de opstapjes van BabyBjorn zijn regelmatig in de aanbieding bij Babypark en gewoon online te koop.

Lees meer...

 

De opstapjes zijn voorzien van een speciaal profiel met nopjes, zo kan je kindje niet uitglijden.

 

Afmetingen en design
De opstapjes van Babybjorn zijn klein maar fijn, je kindje past er prima op. De opstapjes zijn ook bruikbaar als krukje onder de douche. Doordat de krukjes klein zijn nemen ze niet veel ruimte in beslag en passen ze bijvoorbeeld vrijwel moeiteloos onder elk badkamermeubel. Uit het oog maar toch bij de hand, je kindje kan hem zelf makkelijk pakken want het krukje is erg licht van gewicht.

 

Voor welke kleur en welk ontwerp kiest jouw kindje? Of kies je er zelf een uit? Welke keus je ook maakt, spijt krijg je er zeker niet van.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    BabyBjörn Opstapkrukje

    Het BabyBjörn Opstapkrukje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
    22,-
1 Resultaten
Trustpilot