Makkelijk bij de wastafel

 

Opstapje van Bebe-jou
Kan je peuter of kleuter al zelf de handjes wassen, maar kan het moeilijk bij de wastafel? Dan bieden de kleurrijke Bebe-jou opstapjes een veilige uitkomst. De opstapjes zijn namelijk voorzien van een antislipgrip zowel op de boven- als onderkant. De opstapjes van Bebe-jou zijn overigens ook heel handig als je peuter of kleuter zelf naar de wc gaat.

Lees meer...

 

Voor de badkamer
Het Bebe-jou opstapje is ideaal voor in de badkamer, op het toilet, maar ook in de keuken of de caravan. Eigenlijk kun je overal in huis waar een opstapje het makkelijker maakt voor je kleintje om ergens bij te kunnen wel een opstapje van Bebe-jou gebruiken. De opstapjes zijn gemaakt van een stevig kunststof waardoor ze goed tegen een stootje kunnen.

 

Bebe-jou & Babypark.nl
Natuurlijk kun je de opstapjes van Bebe-jou online kopen bij Babypark.nl. Ook voor een Bebe-jou opstapje in de aanbieding ben je hier aan het juiste adres. En dat is fijn, want je kunt van deze opstapjes er rustig meerdere in huis halen.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Opstapje

  Het Bebe-Jou opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.

  10,99

  9,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Opstapje

  Het Bebe-Jou Steppe Opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Opstapje

  Het Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof heeft een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Opstapje

  Het Bebe-Jou Sepp Opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Opstapje Pink

  Het Bebe-Jou Leopard Opstapje Pink is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Opstapje

  Het Bebe-Jou Ollie Opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Opstapje

  Het Bebe-Jou Fabulous Opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  12,99
7 Resultaten
Trustpilot