Een opstapje van Bumbo kopen

 

Handige opstapjes voor overal in huis
De opstapjes van Bumbo zijn handige hulpmiddelen voor je kleintje. Omdat ze nog niet overal bij kunnen, veroorzaakt dit vaak lastige situaties, denk aan tandjes poetsen of naar het toilet gaan. Met een opstapje van Bumbo kan je kind overal zelf goed bij. Let wel ten alle tijden goed op waar het opstapje staat, om onveilige situaties te voorkomen.

Lees meer...

 

Materiaal en kleur
Het opstapje is aan beide kanten voorzien van een antislip laag. Zo weet je zeker dat je kind er niet op uitglijd. Bumbo opstapjes zijn niet zwaar, je kunt ze dus makkelijk verplaatsen. De opstapjes kunnen tot 50 kilo aan gewicht dragen. Bumbo opstapjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze zijn er onder andere in het groen, in het blauw, en in het roze.

 

Aanbiedingen en andere opstapjes
Het Bumbo opstapje is geregeld in de aanbieding. Online op de Babypark website vind je naast het Bumbo opstapje, ook andere opstapjes. Zo kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de merken Hoppop en Pogo.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bumbo Stepstool

    Dit opstapje geeft een vrolijke uitstraling is te combineren met de toilettrainer van Bumbo, zodat je kind zelf leert om naar de wc te gaan
    16,95
1 Resultaten