Luma opstapjes

 

Dankzij een Luma opstapje kan je kindje wat gemakkelijker overal bij. Met het opstapje kan je kindje bijvoorbeeld bij de wastafel en zelfstandig de handjes wassen of tanden poetsen. Vaak kan een Luma opstapjes een gewicht van maximaal 60 kg aan. De meeste Luma opstapjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Lees meer...

Luma opstapje met anti-sliplaag

Veel Luma opstapjes hebben aan een anti-sliplaag, zodat het opstapje niet gemakkelijk kan verschuiven. Ook aan de bovenkant zit meestal een anti-slip oppervlak, zodat je kindje niet uit kan glijden. Dit zorgt voor extra veiligheid.

Over Luma

Bij ons kun je niet alleen terecht voor een opstapje van Luma, maar ook voor tal van andere Luma producten die je nodig hebt bij de zorg voor je baby of peuter. De ontwerpers richten zich op de zelfbewuste en moderne vrouw, die tegelijkertijd zowel van mooie spullen houdt als aan de kosten denkt. Alle Luma producten zien er eenvoudig en modern uit. Van Luma zijn diverse producten verkrijgbaar die nodig zijn bij het badderen van je kindje. Eigenlijk is alles wat je hiervoor nodig hebt, van Luma verkrijgbaar. Het is leuk om al dit soort producten van dezelfde serie te kopen, zodat alles mooi bij elkaar past. Neem eens een kijkje op onze merkenpagina van Luma. Je vindt hier ons complete assortiment. Onze collectie van Luma bestaat onder andere uit diverse badjes, badtafels en badinzetjes, maar ook uit comfortabele aankleedkussens en speelkleden. Het is leuk om een opstapje van Luma te kopen in dezelfde stijl als een Luma badset. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een opstapje van Luma online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen het opstapje zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Luma Opstapje

  Het Luma opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  12,99
 • Quick view

  Luma Spikkels Opstapje

  Het Luma Spikkels Opstapje is ideaal voor bij de wastafel, zodat je kindje zichzelf kan wassen. Het opstapje dat gemaakt is van kunststof beschikt over een antisliplaag, zo kan je kindje niet uitglijden.
  12,99
2 Resultaten
Trustpilot