Makkelijk bij de wastafel

 

Een opstapje van Pogo voor de badkamer
Wanneer je kindje zelf dingetjes gaat doen, zoals handjes of het gezichtje wassen, dan is het wel zo fijn wanneer hij of zij zelf bij de wastafel kan. Ook is het handig voor je kleintje om zo naast je te staan tijdens het tandenpoetsen. Met een Pogo opstapje lukt het allemaal. Net als iets van de kast pakken of gewoon lekker om op te zitten.

Lees meer...

 

3 in 1
De opstapjes van Pogo zijn gemaakt van duurzaam hout en hebben een mooie, ronde, kindvriendelijke vormgeving. Dankzij het stevige design blijft het opstapje altijd op zijn plaats staan. Daarnaast kun je een opstapje van Pogo op drie manieren gebruiken: als opstapje op de grote plank, draai hem om en je hebt twee treetjes voor een trappetje of zet het Pogo opstapje horizontaal en maak er een krukje van. Met de handige handvaten neem je het opstapje bovendien overal mee naar toe.

 

Pogo opstapjes kopen
De opstapjes van Pogo zijn online verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vaak kun je ook een (combinatie) aanbieding vinden van de Pogo opstapjes op Babypark.nl.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Pogo 3 In 1 Step Stool

    Dit praktische 3 in 1 krukje is van het merk Pogo en kan gebruikt worden als stoeltje, krukje en opstapje. Voorzien van een handgreep.

    89,-
1 Resultaten