Pretura opstapjes

 

Het aanrecht, de wasbak en het toilet zijn allemaal te hoog voor je kindje. Dankzij een Pretura opstapje kan je kindje tóch zelf handen wassen en naar het toilet gaan. De meeste Pretura opstapjes zijn verkrijgbaar in verschillende, trendy kleuren. Bekijk op deze pagina de mogelijkheden.

 

Antislip

Aan sommige Pretura opstapjes zit een antisliprand. Hierdoor kan het opstapje minder gemakkelijk verschuiven. Dat maakt het gebruik ervan een stuk veiliger. Het profiel op de bovenkant van veel Petura opstapjes heeft vaak ook een antislip effect om uitglijden te voorkomen.

 

Lees meer...

Pretura opstapjes bestellen

Bestel vandaag nog een handig Pretura opstapje via Babypark.nl. Ben je ook op zoek naar een Pretura Toilettrainer of po?  Bekijk dan eens ons complete assortiment van Pretura. Indien wij jouw online order en betaling nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij jouw bestelling morgen bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de producten bij ons op voorraad zijn.


Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Pretura Opstapje Met Antislip

    Je kindje kan overal gemakkelijk bij met een Pretura opstapje met antislip. Dankzij de antisliplaag blijft het opstapje ook stevig op de bodem staan. Ideaal voor jonge kinderen!
    9,95
1 Resultaten