Overige Luvion badartikelen

Je kindje heeft natuurlijk de juiste badartikelen nodig voor de juiste verzorging tijdens of na het badderen. Luvion heeft de juiste badproducten om je kindje heerlijk te verzorgen. Bekijk het hele aanbod van Luvion gemakkelijk op Babypark.nl. Lees de productbeschrijvingen om meer te weten te komen over een specifiek Luvion artikel.

Lees meer...

Handigheid van de Luvion badartikelen

Handig zijn de badartikelen van Luvion zeker. Met de badartikelen van Luvion biedt je je kindje de juiste verzorging en veiligheid. Neem bijvoorbeeld de Luvion manicureset. Je kunt met de Luvion manicurenset gemakkelijk de nageltjes van je kindje knippen en veilen. Zo voorkomt dat je kindje zichzelf krabt. Bij een pasgeboren baby moet je de nageltjes eerst veilen, pas na enkele weken kun je een nagelschaartje gaan gebruiken.

Kwaliteit van de Luvion badartikelen

De kwaliteit van de Luvion badartikelen is zeer goed. Dit komt doordat er hoogwaardige materialen gebruikt worden voor de Luvion badartikelen. De badartikelen van Luvion zijn speciaal gemaakt voor het verzorgen van kindjes. Je kunt dan ook de badartikelen van Luvion veilig gebruiken voor je kindje. Zo maak je de verzorging van je kindje net even wat makkelijker met de badartikelen van Luvion. Bestel de handigste Luvion artikelen vandaag nog online op Babypark.nl.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Luvion Manicureset Blauw

    Met de Luvion Manicureset Blauw beschik je over alle accessoires om de handjes van je kindje te verzorgen. De set bestaat uit een nagelknipper, nagelvijl en nagelschaar met veilig afgeronde uiteinden.

    5,95

    3,99

1 Resultaten