Overige Pretura badartikelen

 

Grote kans dat je nog een aantal Pretura badartikelen mist om de uitzet voor de baby helemaal compleet te maken. Mét een Pretura badslang is het laten leeglopen van het badje voor je kindje bijvoorbeeld stukken makkelijker. Kijk op deze pagina welke Pretura badartikelen heel handig zijn voor jou en bestel deze online via onze webshop.

 

Lees meer...

Pretura badslang

Pretura badslangen zijn meestal speciaal gemaakt voor Pretura badjes. De meeste Pretura badslangen zijn van kunsstof. Deze Pretura badartikelen zijn heel gemakkelijk in gebruik en dus een echte aanrader.

 

Over Pretura

Naast Pretura badartikelen verkopen wij ook Pretura kruiken, toilettrainers en matrassen. Al deze producten zijn van goede kwaliteit. Jouw online bestelde Pretura badartikelen en andere producten bezorgen wij zo snel mogelijk bij je thuis. Indien wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 ontvangen, ontvang jij je aankoop morgen al.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Pretura Badslang

    De Pretura badslang helpt jou als ouder bij het laten leeglopen van het badje van je kindje. Het reguleert de afvoer en zorgt ervoor dat het badje geleidelijk leeg stroomt.

    5,99

    4,99

1 Resultaten