Overige Trixie badartikelen

 

Op deze pagina vind je al onze overige Trixie badartikelen. Het is een aanrader om meerdere Trixie badartikelen met elkaar te combineren. Dan past alles mooi bij elkaar. Trixie badartikelen zijn ook leuk om weg te geven als kraamcadeautje.

 

Lees meer...

Trixie badcapes en washandjes

Meestal hebben wij een heel divers en uitgebreid assortiment Trixie badcapes en washandjes. Trixie badcapes geven je kindje na het badderen warmte en comfort. De badcapes voelen lekker zacht aan en nemen ook heel goed water op.

 

Het design van Trixie badartikelen

Trixie badartikelen zien er stuk voor stuk heel trendy en stijlvol uit. De meeste Trixie badartikelen zijn bedrukt met leuke figuurtjes. Vaak zijn de stofjes bedrukt met dieren, zoals katten, krokodillen en schapen. Verder zijn Trixie badartikelen heel kleurrijk. Onze overige Trixie badartikelen bestel je eenvoudig online via onze webshop.Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Cats Badcape + Washand

  Met de Trixie Cats Badcape + Washand haal je direct een trendy en zachte badcape en washand in huis voor je kindje. Gemaakt van badstof waardoor het lekker zacht aanvoelt. Ideaal voor in en na het bezoek van het bad.
  27,95
 • Quick view

  Trixie Clouds Badcape + Washand

  Met de Trixie Clouds Badcape + Washand haal je direct een trendy en zachte badcape en washand in huis voor je kindje. Gemaakt van badstof waardoor het lekker zacht aanvoelt. Ideaal voor in en na het bezoek van het bad.
  27,95
 • Quick view

  Trixie Moonstone Badcape + Washand

  Met de Trixie Moonstone Badcape + Washand haal je direct een trendy en zachte badcape en washand in huis voor je kindje. Gemaakt van badstof waardoor het lekker zacht aanvoelt. Ideaal voor in en na het bezoek van het bad.
  27,95
 • Quick view

  Trixie Sheep Badcape + Washand

  Met de Trixie Sheep Badcape + Washand haal je direct een trendy en zachte badcape en washand in huis voor je kindje. Gemaakt van badstof waardoor het lekker zacht aanvoelt. Ideaal voor in en na het bezoek van het bad.
  27,95
12 Resultaten