Overige Trixie badartikelen

Op deze pagina vind je al onze overige Trixie badartikelen. Het is een aanrader om meerdere Trixie badartikelen met elkaar te combineren. Dan past alles mooi bij elkaar. Trixie badartikelen zijn ook leuk om weg te geven als kraamcadeautje. Lees meer...

Trixie badcapes en washandjes

Meestal hebben wij een heel divers en uitgebreid assortiment Trixie badcapes en washandjes. Trixie badcapes geven je kindje na het badderen warmte en comfort. De badcapes voelen lekker zacht aan en nemen ook heel goed water op.

Het design van Trixie badartikelen

Trixie badartikelen zien er stuk voor stuk heel trendy en stijlvol uit. De meeste Trixie badartikelen zijn bedrukt met leuke figuurtjes. Vaak zijn de stofjes bedrukt met dieren, zoals katten, krokodillen en schapen. Verder zijn Trixie badartikelen heel kleurrijk. Onze overige Trixie badartikelen bestel je eenvoudig online via onze webshop.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Pure Toilettas

  De Trixie Pure Toilettas is handig wanneer je de kleine verzorgingsspulletjes van je kindje wilt meenemen. De toilettas van Trixie is voorzien van een stijlvol design en ritssluiting aan de bovenkant.
  26,95
 • Quick view

  Trixie Bliss Toilettas

  De Trixie Bliss Toilettas is handig wanneer je de kleine verzorgingsspulletjes van je kindje wilt meenemen. De toilettas van Trixie is voorzien van een stijlvol design en ritssluiting aan de bovenkant.
  26,95
 • Quick view

  Trixie Stripes Toilettas

  De Trixie Stripes Toilettas is handig wanneer je de kleine verzorgingsspulletjes van je kindje wilt meenemen. De toilettas van Trixie is voorzien van een stijlvol design en ritssluiting aan de bovenkant.
  26,95
 • Quick view

  Trixie Ribble Toilettas

  De Trixie Ribble Toilettas is handig wanneer je de kleine verzorgingsspulletjes van je kindje wilt meenemen. De toilettas van Trixie is voorzien van een stijlvol design en ritssluiting aan de bovenkant.

  26,95

  25,95

4 Resultaten
Trustpilot