Basicline potjes

Met een potje en een toilettrainer heb je alles bij de hand om je kindje zelf naar de wc te leren gaan. Bekijk het hele aanbod van Basicline gemakkelijk online en vind wat bij je kindje past. Is je kindje klaar voor zindelijkheidstraining? Op Babypark.nl vind je in ons ruime assortiment alles wat je nodig hebt. De potjes en toilettrainers van Basicline hebben een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Lees meer...

Basicline potjes met vrolijk design

Door de potjes van Basicline leer je je kindje gemakkelijk zelfstandig naar de wc gaan. De Basicline potjes zijn erg makkelijk in gebruik. Het design van de Basicline potjes is erg vrolijk en ook stijlvol. Dit maakt het dan ook extra leuk voor je kindje om gebruik te maken van de Basicline potjes. Een vrolijk plaatje kan je kindje helpen om een enthousiaste houding ten opzichte van de zindelijkheidstraining te creëren.

Kwaliteit van de Basicline potjes

De kwaliteit van de basicline potjes is erg goed. Dit komt door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden voor de potjes van Basicline. Je kunt de Basicline toilettrainer op vrijwel elk toilet plaatsen. En door de antislip rand verschuift de basicline toilettrainer niet. Je kunt de Basicline toilettrainer overigens door de vlakke achterkant rechtop neerzetten. Bovendien zijn de Basicline potjes eenvoudig schoon te maken.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Cars Po Wit

  Laat je kindje snel zindelijk worden met deze Basicline Cars Po Wit. Deze po beschikt over een comfortabele zit en een antisliprand aan de onderkant. Je kunt de po makkelijk schoonmaken.

  10,95

  5,99

 • Quick view

  Basicline Basic Po

  Een Basicline basic po kan je gemakkelijk verplaatsen en schoonmaken. Het helpt je kindje bij het zindelijk worden. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
  4,99
 • Quick view

  Basicline Toilettrainer Met Antislip

  Met de Basicline toilettrainer kan jouw kindje zelfstandig naar het toilet, een belangrijke stap richting het zindelijk worden. Makkelijk & comfortabel.
  6,99
 • Quick view

  Basicline Basic Toilettrainer

  Met de Basicline basic toilettrainer kan jouw kindje zelfstandig naar het toilet, een belangrijke stap richting het zindelijk worden. Makkelijk & comfortabel.

  5,95

  4,99

 • Quick view

  Basicline Po Met Antislip

  Een Basicline po met antslip kan je gemakkelijk verplaatsen en schoonmaken. Het helpt je kindje bij het zindelijk worden. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
  8,99
5 Resultaten