Bo Jungle potjes

Met de potjes en toilettrainers van Jungle leer je je kindje zelfstandig naar de wc gaan. Bo Jungle heeft erg mooie en comfortabele potjes voor je kindje. Bekijk het hele aanbod van Bo Jungle gemakkelijk online bij ons op de website en plaats eenvoudig je bestelling. De Bo Jungle potjes zijn de perfecte hulpmiddelen bij zindelijkheidstraining. Heb je een vraag over één van onze producten? Neem via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) contact met ons op, onze productspecialisten helpen je graag met je vraag.

Lees meer...

Handigheid van de Jungle potjes

Handig zijn de potjes van Bo Jungle zeker. Met de potjes van Bo Jungle kun je eenvoudig je kindje leren zelfstandig naar de wc te gaan. Door het verwijderbaar kussentje kun je de Bo Jungle toilettrainer goed schoonmaken en zit je kindje comfortabel en zacht op de Bo Jungle toilettrainer. Ook kan je kindje zich vasthouden aan de handvaten die aan de Bo Jungle toilettrainer zit.

Kwaliteit van de Jungle potjes

De kwaliteit van de Bo Jungle potjes is zeer goed. Dit komt door de hoogwaardige materialen waarvan de Bo Jungle potjes gemaakt zijn. Je kunt de Bo Jungle potjes vrij wel op elk toilet plaatsen. En door de antislip randen blijft de Bo Jungle toilettrainer goed zitten op de wc bril en verschuift de Bo Jungle toilettrainer niet. En door het leuke design van de Bo Jungle potjes is het extra leuk voor je kindje om zelfstandig naar de wc te gaan.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bo Jungle Whale Potje

  Het Bo Jungle Whale Potje is een praktisch potje met een hoge rugleuning. Met behulp van dit potje kan je met je kindje oefenen om zindelijk te worden. Verder is het binnenpotje makkelijk schoon te maken.
  24,90
 • Quick view

  Bo Jungle Toilettrainer Grey

  Het Bo Jungle Toilettrainer Grey is perfect om je kindje te leren zelfstandig naar de wc te gaan. De toilettrainer is voorzien van een kussentje en dankzij de rugsteun en handvatten zit je kindje stabiel op het toilet.
  17,99
2 Resultaten