Bumbo potjes

Met het Bumbo potje leer je je kindje zelfstandig naar de wc te gaan. Een Bumbo plaspotje is de ideale hulp bij zindelijkheidstraining. Bekijk het hele aanbod van Bumbo gemakkelijk online bij ons op de website en vind wat bij je kindje past. De vrolijke kleurtjes en het moderne design laten zien dat er met zorg gewerkt is aan de ontwikkeling van Bumbo potjes.

Lees meer...

Bumbo potjes: handig in gebruik

De Bumbo potjes zijn erg handig om te gebruiken. Met het potje van Bumbo heb je alles wat je nodig hebt om je kindje zelfstandig naar de wc te leren gaan. Een toilettrainer, opstapje en potje in een. Het design van het Bumbo potje is vrolijk en er zijn verschillende kleuren waaruit je kan kiezen. Zo kun je kijken wat het beste bij jou en je kindje past. Het gebruikte materiaal voelt voor je kindje erg comfortabel aan.

Kwaliteit van de Bumbo potjes

De kwaliteit van de Bumbo potjes is erg goed. Dit komt door de juiste materialen waarvan de Bumbo potjes gemaakt zijn. Het opstapje is voorzien van een antislip en glijd dus niet weg wanneer je kindje hierop gaat staan. Dit is extra handig en veilig voor je kindje. Het Bumbo potje is gechikt tot maximaal 50 kg. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten. De Bumbo potjes zijn meestal uit voorraad leverbaaar. Plaats je je bestelling op een wekdag voor 20 uur, dan kun je het Bumbo potje in de meeste gevallen de voglende dag al thuis verwachten en gaan gebruiken.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bumbo Step ´n Potty Po

    Met een Bumbo Step 'n Potty Po haal je in één klap een po, toilettrainer en opstapje in huis. Ideaal ter ondersteuning van het zindelijk worden van je kindje.
1 Resultaten