DotBaby potjes

De DotBaby potjes helpen je kindje bij het zindelijk worden. DotBaby heeft een ruime keus uit potjes voor je kindje. Bekijk het hele aanbod van DotBaby gemakkelijk online bij ons op de website en vind wat bij je kindje past. Bij ieder DotBaby product vind je een uitgebreide productbeschrijving. Hierin lees je meer over het artikel en ontdek je hoe je het artikel kunt gebruiken. De DotBaby potjes en accessoires zijn eenvoudig online te bestellen.

Lees meer...

Handigheid van de DotBaby potjes

De potjes van DotBaby helpen je kindje om zelfstandig naar de wc te gaan en zwanger te worden. De potjes van DotBaby zijn dan ook erg makkelijk in gebruik. Vooral de 3-in-1 DotBaby pot heeft een handig design. Met de 3-in-1 DotBaby pot heb je alles bij de hand om je kindje zindelijk te leren worden. Door de vrolijke kleuren op de DotBaby potjes is het voor je kindje extra leuk om het potje te gebruiken.

Eigenschappen van de DotBaby potjes

De DotBaby potjes zijn van goede kwaliteit. Je kunt de DotBaby potjes gemakkelijk schoon houden door het uitneembare binnenpotje. Het Dotbaby potje is geschikt voor elke standaard wc. Door de antislip glijden het opstapje en de toilettrainer niet weg wanneer je kindje hier gebruik van maakt. Dit is extra fijn en veilig voor je kindje. Je kunt het DotBabypotje gebruiken tot aan 40 kg. Bestel vandaag nog een DotBaby potje online of kom langs in één van onze megastores.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  DotBaby Dot Pot

  Wordt het tijd dat je kind snel zindelijk wordt? Dan is de 3-in-1 dot pot onmisbaar, bestaande uit een potje, toilettrainer en opstapje.
  45,-
 • Quick view

  Dot. Potty

  Dit potje met comfortabele, hoge zit is ideaal voor de zindelijkheidstraining van je peuter. Het is niet alleen peuterveilig, maar ook oudervriendelijk. De uitneembare binnenpot is eenvoudig schoon te maken.
  22,50
 • Quick view

  Dot. Trainer

  De Dot trainer is een praktisch hulpmiddel bij de zindelijkheidstraining. Van het kleine potje naar het grote toilet is een hele stap voor een peuter.
  22,50
3 Resultaten