Jippies potjes

De Jippies potjes helpen je kindje snel zindelijk te worden en zelfstandig naar de wc te gaan. Bekijk het hele aanbod van Jippies gemakkelijk online en vind wat bij je kindje past. De Jippies platjes hebben een uniek design. In de uitgebreide productomschrijving vind je meer info en handige foto's waarin de mogelijkheden van het potje duidelijk worden.

Lees meer...

Jippies potjes voor onderweg

De Jippies potjes zijn erg handig. Je kunt het Jippies potje gemakkelijk overal mee naartoe nemen door het handige handvat aan het Jipies potje. Ook is het Jippies potje erg licht van gewicht zo kan je kindje het Jippies potje ook zelf dragen. De Jippies potjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en hebben een dierenprint. Zo is het extra leuk voor je kindje om zelfstandig naar de wc te gaan. Doordat je de Jippies plaspotjes mee kunt nemen zijn ze ideaal voor onderweg.

Eigenschappen van de Jippies potjes

De Jippies potjes hebben een goede kwaliteit. Dit komt doordat de juiste materialen zijn gebruikt voor het Jippies potje. Je kunt het Jippies potje vanaf 15 maanden gebruiken. Het Jippies potje is lek en geurvrij door de juiste deksel op het Jippies potje. Je kunt het Jippies potje gemakkelijk schoon houden en af doen met een vochtige doek. Het Jippies potje maakt naar de wc gaan extra leuk voor je kindje.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Jippie's My Carry Potty Lieveheersbeestje

  De Jippie's My Carry Potty Lieveheersbeestje is een potje met een deksel waardoor je het potje lek- en geurvrij af kunt sluiten. De lichtgewichte My carry potty neem je makkelijk overal mee naar toe. Ideaal voor zindelijkheidstraining!
  29,95
 • Quick view

  Jippie's My Carry Potty Bij

  De Jippie's My Carry Potty Bij is een potje met een deksel waardoor je het potje lek- en geurvrij af kunt sluiten. De lichtgewichte My carry potty neem je makkelijk overal mee naar toe. Ideaal voor zindelijkheidstraining!
  29,95
2 Resultaten
Trustpilot