Luma potjes

Het potje van Luma helpt je kindje bij het zindelijk worden en het zelfstandig naar de wc gaan. Luma heeft leuke potjes voor je kindje die erg handig zijn. Bekijk het hele aanbod van Luma gemakkelijk online bij ons op Babypark.nl en vind het potje dat bij jou kindje past. In het ruime assortiment van Luma vind je ook andere badartikelen die perfect bij de kleurstellingen van het potje passen.

Lees meer...

Handige Luma potjes

De potjes van Luma zijn handig en heel erg gemakkelijk in gebruik. Je kindje zit in het Luma potje erg comfortabel dat is natuurlijk erg belangrijk zoals ook de juiste houding op het Luma potje. Je kunt het Luma potje gemakkelijk schoon houden door het Luma potje af te spoelen onder de kraan of door af te doen met een vochtige doek. Doordat het Luma potje leuke kleuren heeft maakt dit het ook leuker voor je kindje om zelfstandig naar de wc te gaan.

Eigenschappen van de Luma potjes

Het luma potje heeft een goede kwaliteit. Dit komt door de juiste materialen waarvan het Luma potje gemaakt is. De potjes van Luma hebben mooie lichte kleuren. Hierdoor kun je gemakkelijk ook andere producten van Luma combineren met het Luma potje. Je kunt kiezen uit een los Luma potje of een Luma toilet trainingsset kiezen. Met de Luma toilet trainingsset heb je alles bij de hand om je kindje zindelijk te maken. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Luma Toiletverkleiner

  Met de Luma toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30kg en geschikt voor elk type toilet.
 • Quick view

  Luma Po

  Laat je kindje snel zindelijk worden met deze Luma po dat gemaakt is van hoogwaardig materiaal. Deze ovale po beschikt over een comfortabele zit en is makkelijk schoon te maken.
 • Quick view

  Luma Toilet Trainingsset

  Met de Luma Toilet Trainingsset heb je alle benodigdheden bij de hand om je kindje zindelijk te maken. Zo kun je met de 4-delige Luma trainingsset op een veilige en comfortabele manier je kindje helpen.
3 Resultaten
Trustpilot