Mommy's Helper potjes

Mommy's helper heeft handige producten om je kindje te helpen bij het zindelijk worden. Bekijk het hele aanbod van Mommy's Helper gemakkelijk online bij ons op Babypark.nl en vind de juiste producten die bij jou en je kindje passen. De Mommy's Helper toiletverkleiners en potjes zijn eenvoudig online te bestellen.

Lees meer...

Handigheid van de Mommy's Helper potjes

De potjes van Mommy's helper bieden je kindje de juiste hulp om zelfstandig naar de wc te gaan. Dit is erg handig en fijn zowel voor jou als voor je kindje. Bijvoorbeeld de Mommy's Helper wc-brilverkleiner, je kunt de Mommy's Helper wc-brilverkleiner overal mee naartoe nemen. Zo kan je kindje overal zelfstandig naar de wc. Dit maakt het voor je kindje makkelijker om zindelijk te worden.

Eigenschappen van de Mommy's Helper potjes

De producten van Mommy's Helper hebben een goede kwaliteit. Dit komt door de juiste materialen die gebruikt zijn. De wc-brilverkleiner kun je gemakkelijk inklappen op deze manier kan de wc-brilverkleiner dus ook overal mee naartoe. Ook word er een draagtas geleverd bij de Mommy's Helper wc-brilverkleiner. Hier kun je de Mommy's Helper wc-brilverkleiner in doen wanneer je de Mommy's Helper wc-brilverkleiner ergens mee naar toe wilt nemen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Mommy's Helper WC-Brilverkleiner

    Handige verkleiner die inklapbaar is, zodat je de verkleiner mee kan nemen op vakantie of weggaat om iemand te bezoeken.

    19,70
1 Resultaten
Trustpilot