Thermobaby potje

Met de potjes van Thermobaby help je je kindje zindelijk te worden. Thermobaby heeft mooie potjes en zo leert je kindje gemakkelijk zelfstandig naar de wc te gaan. Bekijk het hele aanbod van Thermobaby online en vind wat bij je kindje past. De artikelen van Thermobaby kun je eenvoudig online bestellen maar zijn ook verkrijgbaar in onze megastores.

Lees meer...

Handigheid van het Thermobaby potje

Door de potjes van Thermobaby te gebruiken help je je kindje om zelfstandig naar de wc te gaan. De potjes van Thermobaby hebben een goed zitvlak zodat je kindje comfortabel zit op het Thermobaby potje. Dit zorgt ervoor dat je kindje het minder eng vind om op het potje te gaan zitten. De Thermobaby potjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en hebben een klassiek stevig ontwerp.

Eigenschappen van het Thermobaby potje

De potjes en toilettrainer van Thermobaby zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit betekent dan ook dat de kwaliteit van de Thermobaby potjes en toilettrainer erg goed is. De toilettrainer van Thermobaby heeft handvaten waaraan je kindje zich kan vast houden wanneer hij of zij op de toilettrainer zit. En door de antislip kan de toilettrainer niet verschuiven. Je kunt de toilettrainer en potjes van Thermobaby gemakkelijk schoon houden door met een vochtige doek te reinigen of door het potje of toilettrainer gewoon onder de kraan af te spoelen.

Lees minder...
2 Resultaten
  • Quick view

    Thermobaby Pulman Anatomisch Potje

    Het Thermobaby Pulman Anatomisch Potje is ontworpen volgens een klassiek en stevig ontwerp. Het zitvlak is extra breed en anatomisch gevormd zodat je kindje een goede zithouding aan kan nemen op het potje.
  • Quick view

    Thermobaby Kiddyloo Toilettrainer

    Met deze Thermobaby Kiddyloo Toilettrainer leert je kindje zelfstandig naar het toilet te gaan. De toilettrainer is van alle gemakken voorzien en kan na gebruik eenvoudig worden ingeklapt en opgeborgen.
2 Resultaten