Babypark washandjes 

Een flinke stapel washandjes van Babypark kan zeker niet missen in de kast van je kindje. Bekijk het hele aanbod van de Babypark washandjes gemakkelijk online bij ons op de website en bestel direct online. Deze washandjes zijn extra zacht voor je baby dankzij de gekozen materialen. De washandjes gebruik je bij het wassen van je kindje maar zijn ook iedereen voor het schoonpoetjes van gezichtjes met snotneuzen. 

Lees meer...

Handige washandjes van Babypark

De washandjes van Babypark zijn erg handig in gebruik. Je kunt je kindje met de Babypark washandjes heerlijk wassen . De Babypark washandjes voelen heerlijk zacht en comfortabel aan op de huid van je kindje dankzij de hydrofielstof. Dit is extra fijn omdat het huidje van je kindje nog zeer gevoelig is. Je kunt de washandjes van Babypark veilig gebruiken. Na gebruik kun je de washandjes gewoon uitwassen in de wasmachine.

Kwaliteit en materiaal van de baby washandjes 

Doordat de Babypark washandjes gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal is de kwaliteit dan ook zeer goed. De washandjes van Babypark worden geleverd per 3 stuks. Je kunt de Babypark washandjes gewoon wassen in de wasmachine en drogen in de droger. Ook zijn de Babypark washandjes erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babypark Washandje Wit 3 Stuks

    Met het Babypark Washandje Wit 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt op de huid van je kindje.
    2,95
1 Resultaten