Invented 4 Kids washandjes

Dankzij een Invented 4 Kids washandje neem je je kindje op een veilige manier mee onder de douche. Je hebt dan meer grip bij het vastpakken van je kindje. Met een Invented 4 Kids washandje om je hand en arm heen, voelt je kindje een stuk minder glibberig aan. De washandjes zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Lees meer...

Invented 4 Kids washandjes zijn gemaakt van perfect materiaal

Invented 4 Kids washandjes zijn gemaakt van ecologisch katoen dat heel prettig aanvoelt, ook als het nat wordt. De stof droogt overigens ook zo weer op. Verder voelt het materiaal ook heel stroef aan. Bij het vastpakken van je kindje is dat natuurlijk heel handig.

Invented 4 Kids washandjes bedekken ook je arm

Invented 4 Kids washandjes zijn lekker lang. Ze zijn zo’n 43 cm lang en bedekken dus niet alleen je hand, maar ook een deel van je arm. Wacht niet langer en bestel vandaag nog Invented 4 Kids washandjes online via onze webshop. Je zult veel gemak hebben van deze inventieve washandjes.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Invented 4 Kids Bever Shower Glove

  Op zoek naar meer grip om je baby vast te houden onder het douchen? De stijlvolle Invented 4 Kids Bever Shower Glove is hiervoor de oplossing. De washand is gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.

  14,95

  12,49

 • Quick view

  Invented 4 Kids Zeehond Shower Glove

  Op zoek naar meer grip om je baby vast te houden onder het douchen? De stijlvolle Invented 4 Kids Zeehond Shower Glove is hiervoor de oplossing. De washand is gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.

  14,95

  13,95

 • Quick view

  Invented 4 Kids Beer Shower Glove Roest

  Op zoek naar meer grip om je baby vast te houden onder het douchen? De stijlvolle Invented 4 Kids Beer Shower Glove Roest is hiervoor de oplossing. De washand is gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.

  14,95

  13,49

 • Quick view

  Invented 4 Kids IJsbeer Shower Glove Lichtgroen

  Op zoek naar meer grip om je baby vast te houden onder het douchen? De Invented 4 Kids IJsbeer Shower Glove Lichtgroen is hiervoor de oplossing. De washand is gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.

  14,95

  13,49

4 Resultaten