Jollein washandjes

Maak de uitzet voor je kindje compleet met Jollein washandjes. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Jollein washandjes. Onze Jollein washandjes zijn vaak bedrukt met leuke prints, zoals cactussen of flamingo’s. Jollein washandjes zijn vaak te bestellen in sets van drie stuks. Lees meer...

Handige eigenschappen van Jollein washandjes

Jollein washandjes zijn vaak gemaakt van hydrofiel katoen. Dit textiel is perfect voor washandjes. Hydrofiel katoen neemt gemakkelijk vocht op. Zijn Jollein washandjes eenmaal nat geworden, dan drogen ze ook heel snel weer op.

Over Jollein

Jollein is een merk van goede kwaliteit textielproducten voor baby’s en kleine kinderen. Naast Jollein washandjes verkopen wij ook andere producten van Jollein, zoals dekbedovertrekken, shirts, rompertjes, hydrofiele doeken. Jollein washandjes en andere producten bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis.Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Polar Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Polar Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.
  3,95
 • Quick view

  Jollein Nature Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Nature Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  3,95
 • Quick view

  Jollein Spot Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Spot Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  3,95
 • Quick view

  Jollein Snake Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Snake Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  3,95
 • Quick view

  Jollein Bloom Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Bloom Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.
  3,95
 • Quick view

  Jollein Washandje Bamboe 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Washandje Bamboe 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  4,50
 • Quick view

  Jollein Bamboe Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met het Jollein Bamboe Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het stijlvolle washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  4,50

  4,49

7 Resultaten
Trustpilot