De Koeka washandjes zijn uniek

 

Verschillende kleuren Koeka washanden
Er zijn verschillende Koeka washandjes die je kunt kopen in allerlei leuke en hippe kleuren. Deze washandjes zijn niet alleen functioneel, maar ook heel trendy. Je kunt de kleuren van deze washandjes afstemmen op de rest van de spullen die je voor je kindje hebt gekocht. Een Koeka washandje is gemaakt van badstof en heerlijk zacht. Je hoeft niet bang te zijn dat een washandje van Koeka niet fijn aanvoelt voor je kindje.

Koop een Koeka washand bij Babypark
Babypark heeft een breed scala aan babyartikelen in het assortiment. Zo kun je thuis onze webwinkel afstruinen en van alles uitzoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk washandje van Koeka? Voor deze Koeka washand geldt zo nu en dan bovendien een aantrekkelijke aanbieding. Houd deze site dus in de gaten voor zo veel mogelijk voordeel. Een Koeka washandje is uniek en lekker fleurig. Koop deze online bij Babypark in de aanbieding en je hebt voor weinig geld een vrolijk washandje waar je je baby mee kunt wassen.

Lees meer...
1 Resultaten
  • Quick view

    Koeka Dijon Organic Washand

    Deze Koeka Dijon Organic Washand is ideaal om je kindje mee te wassen. De washand is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan op de huid van je kindje.
    12,95
1 Resultaten
Trustpilot