Luma washandje kopen voor een kleurige uitzet

 

Met Luma kies je voor betaalbare kwaliteit
Luma is het babymerk voor eigentijdse ouders die graag trendy kwaliteitsspullen voor de babykamer kopen en tegelijkertijd prijsbewust zijn. Van boxkleed tot badset of commodedoek, de producten zien er opvallend uit en passen allemaal bij elkaar. Kijk ook eens naar een aanbieding voor één van de prachtige Luma washandjes.

Moderne set
De Luma washand vormt een set die bestaat uit een washandje en een commodedoek. De set is verkrijgbaar in vele trendy kleuren. De Luma washanden en doeken hebben een moderne uitstraling en zijn verzorgd afgewerkt. Leuk om een kersverse moeder mee te verrassen! De Luma washanden gaan lang mee en kunnen dus ook voor een volgend kindje dienst doen.

Heerlijk zacht en praktisch
De zachte badstof voelt heerlijk aan voor je baby en na het badje kun je je kindje er comfortabel mee afdeppen. Of je ze nu cadeau geeft of voor jezelf nodig hebt, de Luma washandjes die je in de online shop van Babypark aantreft zullen zeker met plezier dag in dag uit gebruikt worden!

Lees meer...
4 Resultaten
 • Quick view

  Luma Lovely Sky Washand 3 Stuks

  Met deze Luma Lovely Sky Washand 3 Stuks kan je jouw kindje wassen in bad of bij de wastafel. Gemaakt van zacht ademend materiaal dat steeds zachter wordt na elke wasbeurt. Wordt geleverd per 3 stuks.
  6,99
 • Quick view

  Luma Tropical Island Washand 3 Stuks

  Met deze Luma Tropical Island Washand 3 Stuks kan je jouw kindje wassen in bad of bij de wastafel. Gemaakt van zacht ademend materiaal dat steeds zachter wordt na elke wasbeurt. Wordt geleverd per 3 stuks.
  6,99
 • Quick view

  Luma Bow Deco Washand 3 Stuks

  Met deze Luma Bow Deco Washand 3 Stuks kan je jouw kindje wassen in bad of bij de wastafel. De washandjes zijn gemaakt van zacht ademend materiaal dat steeds zachter wordt na elke wasbeurt. Set van 3 stuks.
  6,99
 • Quick view

  Luma Sunset Shapes Washand 3 Stuks

  Met deze Luma Sunset Shapes Washand 3 Stuks kan je jouw kindje wassen in bad of bij de wastafel. De washandjes zijn gemaakt van zacht ademend materiaal dat steeds zachter wordt na elke wasbeurt. Set van 3 stuks.
  6,99
4 Resultaten
Trustpilot