Meyco washandjes

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Meyco washandjes. Deze zijn een onmisbaar onderdeel van de baby-uitzet. Je gebruikt deze bij het in bad doen van je kindje of als je je kindje gewoon even snel met een washandje wilt wassen. Onze Meyco washandjes zijn meestal bestelbaar per drie stuks in kleuren en in stofjes die bij elkaar passen. Vaak is een Meyco washandje bedrukt met leuke figuurtjes.

Lees meer...

Meyco washandjes van hydrofiel

De meeste Meyco washandjes zijn van hydrofiel. Dat is katoen dat heel gemakkelijk vocht opneemt en ook weer heel snel opdroogt. Daarnaast is hydrofiel lekker zacht voor de huid van je kindje. Vaak heeft een hydrofiel washandje van Meyco afmetingen van 20 x 17 cm. Hydrofiele washandjes van Meyco zijn op hele hoge temperaturen uitwasbaar, vaak op maximaal 60°C. Hydrofiele Meyco washandjes zijn ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeautje.

Lees meer...

Over Meyco

Van Meyco verkopen wij allerlei textielproducten die je nodig hebt voor je kindje. Behalve hydrofiele washandjes van Meyco verkopen wij ook wiegdekens, wieglakens, voetenzakken, waskussenhoezen, boxkleden, slaapzakken en noem maar op. De meeste Meyco producten zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen. Daarnaast zien items van Meyco er ook heel stijlvol uit. Meyco textielproducten zijn gemaakt in trendy kleuren en bedrukt met leuke figuurtjes. Deze items passen heel goed bij een babykamer die helemaal van deze tijd is. Uiteindelijk kun je met Meyco een heel groot deel van de babyuitzet samenstellen. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Meyco en laat je verrassen door alle mooie en zachte items voor je kindje! Bestel vandaag nog Meyco washandjes online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, dan doen wij de Meyco washandjes direct op de post. Jij krijgt deze dan morgen al thuisbezorgd.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Snake / Cheetah Washandjes 3 Stuks

  Met de Meyco Snake / Cheetah Washandjes 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes van Meyco zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.

  Normale prijs: 3,45

  Special Price 2,93

 • Quick view

  Meyco Zebra / Cheetah Washandjes Black 3 Stuks

  Met de Meyco Zebra / Cheetah Washandjes Black 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  3,50
 • Quick view

  Meyco Zebra Hydrofiel Starterset Camel

  De Meyco Zebra Hydrofiel Starterset Camel bestaat uit 3 washandjes, 3 monddoekjes en 3 hydrofiel luiers. Hiermee heb je de musthaves in huis voor de baby uitzet. Het hydrofiel neemt goed vocht op en droogt snel.
  13,95
 • Quick view

  Meyco Panter Hydrofiel Starterset Neutral

  De Meyco Panter Hydrofiel Starterset Neutral bestaat uit 3 washandjes, 3 monddoekjes en 3 hydrofiel luiers. Hiermee heb je de musthaves in huis voor de baby uitzet. Het hydrofiel neemt goed vocht op en droogt snel.
  13,95
 • Quick view

  Meyco Cheetah Washandjes Honey Gold 3 Stuks

  Met de Meyco Cheetah Washandjes Honey Gold 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes van Meyco zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  3,50
 • Quick view

  Meyco Floral Washandjes 3 Stuks

  Met de Meyco Floral Washandjes 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Bovendien neemt de washand goed vocht op. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  3,50
 • Quick view

  Meyco Block Stripe Washandjes 3 Stuks

  Met de Meyco Block Stripe Washandjes 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  3,50
 • Quick view

  Meyco Feather Washand 3 Stuks

  Met de Meyco Feather Washand 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  3,50
 • Quick view

  Meyco Panter Washand 3 Stuks

  Met de Meyco Panter Washand 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
 • Quick view

  Meyco Shells Washandjes 3 Stuks

  De Meyco Shells Washandjes 3 Stuks kan je gebruiken om je kindje te wassen of af te drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt. De washandjes worden geleverd per 3 stuks.
  3,50
 • Quick view

  Meyco Woezel en Pip Washandjes Multi 3 Stuks

  Met de Meyco Woezel en Pip Washandjes Multi 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  3,75
 • Quick view

  Meyco Zebra Washandjes Uni Camel 3 Stuks

  Met de Meyco Zebra Washandjes Uni Camel 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  3,50
12 Resultaten