Palais de L’eau washandjes

 

Met een washandje kun je je kindje tijdens een bad of onder de douche lekker wassen. Ook is een washandje geschikt wanneer je kindje een vieze mond heeft of vieze handjes. Even het washandje met wat water nat maken en zo heeft je kindje weer een schone snoet. Babypark heeft verschillende soorten (hydrofiele) washandjes te koop in allerlei kleuren en motieven.

 

Lees meer...

Fijne Palais de L’eau washandjes

De washandjes van Palais de L’eau zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden per 3 stuks verkocht. De Palais de L’eau washandjes zijn gemaakt van 100% organisch katoen (badstof) en voelen hierdoor zacht aan. Door het gebruik van hoogwaardige materialen blijven de Palais de L’eau washandjes lang goed en zul je er vele plezierige wasbeurten mee doen. Je kunt je kindje na een wasbeurt wikkelen in een Palais de L’eau omslaghanddoek.

 

Over Palais de L’eau

Palais de L’eau is opgericht door een Amsterdamse moeder Conchita van Doorn. Naast Palais de L’eau washandjes bestaat het assortiment ook uit Palais de L’eau omslaghanddoeken en Palais de L’eau kinderbadcapes, dit alles is verkrijgbaar bij Babypark. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Palais de l'eau Washand 3 Stuks

    Met deze mooie Palais de l'eau Washand wordt je kindje wassen nog leuker. De washand wordt geleverd per drie stuks.
    14,95
1 Resultaten