Trixie washandjes

 

Een washandje gebruik je voor het wassen van je kindje tijdens het badderen en douchen. Bij het wassen van baby’s en kleine kinderen kun je het beste een hydrofiele washand gebruiken, deze is zachter dan een normale washand en dus geschikt voor een gevoelige huid. Een washandje is ook geschikt voor het schoonmaken van vieze handjes en mondjes, een beetje water erbij en je kindje heeft zo weer een schone snoet. Bij Babypark heb je (hydrofiele) washandjes te koop in verschillende kleuren en designs, waaronder die van het merk Trixie.

 

Lees meer...

Vrolijke Trixie badcapes en washandjes

Een washandje van het merk Trixie wordt geleverd samen met een badcape in dezelfde stijl. De Trixie badcape en Trixie washand zijn gemaakt van badstof en zijn dus heerlijk zacht voor de huid van je kindje. De Trixie washand en Trixie badcape zijn verkrijgbaar in leuke en hippe motieven zoals ballonnen, krokodillen en wolkjes. Naast de badstoffen Trixie badcape en Trixie washandjes zijn er ook Trixie hydrofiele washandjes verkrijgbaar, deze worden per 3 stuks geleverd en hebben hippe dessins.

 

Over Trixie

Het merk Trixie komt uit België en is een fris en jong label voor baby’s, peuters en kleuters. Het assortiment van Trixie bestaat uit allerlei textielproducten voor bedtijd, badtijd en etenstijd. Trixie producten zien er leuk uit door de originele en kleurrijke prints. Bij Babypark zijn er naast de Trixie washandjes en badcapes ook andere producten van Trixie verkrijgbaar zoals Trixie slaapzakken, Trixie dekens, Trixie boxkleden en Trixie pyjama’s. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Diabolo Badcape + Washand

  Met de Trixie Diabolo Badcape + Washand haal je direct een trendy en zachte badcape en washand in huis voor je kindje. Gemaakt van badstof waardoor het lekker zacht aanvoelt. Ideaal voor in en na het bezoek van het bad.
  27,95
 • Quick view

  Trixie Silly Sloth Badcape + Washand

  Met de Trixie Silly Sloth Badcape + Washand haal je direct een trendy en zachte badcape en washand in huis voor je kindje. Gemaakt van badstof waardoor het lekker zacht aanvoelt. Ideaal voor in en na het bezoek van het bad.
  27,95
 • Quick view

  Trixie Cats Badcape + Washand

  Met de Trixie Cats Badcape + Washand haal je direct een trendy en zachte badcape en washand in huis voor je kindje. Gemaakt van badstof waardoor het lekker zacht aanvoelt. Ideaal voor in en na het bezoek van het bad.
  27,95
 • Quick view

  Trixie Blowfish Badcape + Washand

  Met de Trixie Blowfish Badcape + Washand haal je direct een trendy en zachte badcape en washand in huis voor je kindje. Gemaakt van badstof waardoor het lekker zacht aanvoelt. Ideaal voor in en na het bezoek van het bad.
  27,95
 • Quick view

  Trixie Clouds Badcape + Washand

  Met de Trixie Clouds Badcape + Washand haal je direct een trendy en zachte badcape en washand in huis voor je kindje. Gemaakt van badstof waardoor het lekker zacht aanvoelt. Ideaal voor in en na het bezoek van het bad.
  27,95
 • Quick view

  Trixie Moonstone Badcape + Washand

  Met de Trixie Moonstone Badcape + Washand haal je direct een trendy en zachte badcape en washand in huis voor je kindje. Gemaakt van badstof waardoor het lekker zacht aanvoelt. Ideaal voor in en na het bezoek van het bad.
  27,95
 • Quick view

  Trixie Sheep Badcape + Washand

  Met de Trixie Sheep Badcape + Washand haal je direct een trendy en zachte badcape en washand in huis voor je kindje. Gemaakt van badstof waardoor het lekker zacht aanvoelt. Ideaal voor in en na het bezoek van het bad.
  27,95
 • Quick view

  Trixie Blue Meadow Badcape + Washand

  Met de Trixie Blue Meadow Badcape + Washand haal je direct een trendy en zachte badcape en washand in huis voor je kindje. Gemaakt van badstof waardoor het lekker zacht aanvoelt. Ideaal voor in en na het bezoek van het bad.
  27,95
8 Resultaten