Waskussenhoezen

Maak het waskussen voor je kindje compleet met een paar mooie waskussenhoezen. Wordt het hoes vies, dan gooi je deze gewoon in de was. Het waskussen blijft dan mooi schoon. Verder voelt een waskussen met hoes veel fijner aan voor je kindje dan een waskussen zonder hoes.

Lees meer...

Zacht materiaal

Waskussenhoezen zijn gemaakt van heerlijk zacht materiaal, zoals badstof. Deze stof is niet alleen zacht, maar neemt ook heel goed vocht op. Dat is handig, want het hoes wordt al snel nat, bijvoorbeeld als je je kindje na het badderen op het waskussen legt om af te drogen. Bij sommige waskussenhoezen wordt een apart oplegdekentje meegeleverd.

Vrolijke prints

Ons actuele aanbod aan waskussenhoezen vind je op deze pagina. Wij verkopen waskussenhoezen in uiteenlopende kleuren en stijlen. Sommige hoezen zijn effen, andere zijn bedrukt met vrolijke, hippe prints. Laat je verrassen door alle leuke ontwerpen!

Lees minder...
142 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Kipkep Waskussenhoes

  De Kipkep Waskussenhoes is ideaal om het waskussen schoon en droog te houden. Het waskussen kan dankzij de hoes met anti-slip niet meer weg schuiven. De hoes kan na gebruik in de wasmachine.
  22,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Waskussenhoes

  Dit Bebe-Jou Ollie Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  14,99
 • Quick view

  Cottonbaby Verenprint Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Verenprint Waskussenhoes is de ideale hoes om elke standaard waskussen te beschermen tegen vocht en vuil. De hoes ziet er stijlvol uit en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  27,50
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Shadow Waskussenhoes White 72 x 44 cm

  Dit Bebe-Jou Fabulous Shadow Waskussenhoes White 72 x 44 cm ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  19,99
 • Quick view

  Koeka Berlin Waskussenhoes

  Dit Koeka Berlin Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal em voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm.

  Normale prijs: 55,-

  Special Price 44,-

 • Quick view

  Bink Bedding Waskussenhoes Big Stars

  Dit Bink Bedding waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  22,46
 • Quick view

  Elodie Details Unicorn Rain Waskussenhoes

  Dit Elodie Details Unicorn Rain Waskussenhoes is ideaal voor om ieder standaard waskussen. De stijlvolle hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje comfortabel ligt als het wordt verschoond.
  31,90
 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Waskussenhoes Koraal

  Dit Fabs World Panda Dreams waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zacht badstof en uitwasbaar in de wasmachine.

  13,95

  12,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Little Star Waskussenhoes

  Dit Bebe-Jou Little Star Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  14,99
 • Quick view

  Bink Bedding Cactus Waskussenhoes Grijs

  Dit Bink Bedding Cactus waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Luma Waskussenhoes Peach Moon

  Dit Luma waskussenhoes met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  12,99
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Waskussenhoes Olijf

  Dit Bink Bedding Pique Waskussenhoes Olijf ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Rome Waskussenhoes Kabel Grijs

  Dit Baby Anne-Cy waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  36,95
 • Quick view

  Cottonbaby Geo Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Geo waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Cottonbaby Kruisje Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Kruisje Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  27,50
 • Quick view

  Bink Bedding Cross Waskussenhoes Zwart/Wit

  Dit Bink Bedding Cross Waskussenhoes Zwart/Wit ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Jersey Waskussenhoes

  Dit Bebe-Jou Fabulous Hero Jersey Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  13,99
 • Quick view

  Jollein Waskussenhoes Leopard

  Dit Jollein Waskussenhoes Leopard is geschikt voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.
  9,95
 • Quick view

  Cottonbaby Dot 3D Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Dot 3D Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  19,95
 • Quick view

  Elodie Details Watercolor Wings Waskussenhoes

  Dit Elodie Details Watercolor Wings Waskussenhoes is ideaal voor om ieder standaard waskussen. De stijlvolle hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje comfortabel ligt als het wordt verschoond.
  31,90
 • Quick view

  Childhome Teddy Waskussenhoes Ochre Stripes

  Dit Childhome Teddy Waskussenhoes Ochre Stripes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het vrolijke waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  32,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Waskussenhoes

  Dit Bebe-Jou Miffy Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  16,49
 • Quick view

  House Of Jamie Aankleedkussenhoes Rockey Leopard

  Deze House Of Jamie Aankleedkussenhoes Rockey Leopard is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,-
 • Quick view

  KidsDepot Waskussenhoes Wieber White

  Een KidsDepot waskussenhoes van de serie Wieber, waarop je jouw kindje kunt verschonen of aankleden. De hoes is geschikt voor elk standaard waskussen, en is uitwasbaar in de wasmachine. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geleverd zonder waskussen, deze dien je er los bij te bestellen!
  24,95
142 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6