Waskussenhoezen

Maak het waskussen voor je kindje compleet met een paar mooie waskussenhoezen. Wordt het hoes vies, dan gooi je deze gewoon in de was. Het waskussen blijft dan mooi schoon. Verder voelt een waskussen met hoes veel fijner aan voor je kindje dan een waskussen zonder hoes.

Lees meer...

Zacht materiaal

Waskussenhoezen zijn gemaakt van heerlijk zacht materiaal, zoals badstof. Deze stof is niet alleen zacht, maar neemt ook heel goed vocht op. Dat is handig, want het hoes wordt al snel nat, bijvoorbeeld als je je kindje na het badderen op het waskussen legt om af te drogen. Bij sommige waskussenhoezen wordt een apart oplegdekentje meegeleverd.

Vrolijke prints

Ons actuele aanbod aan waskussenhoezen vind je op deze pagina. Wij verkopen waskussenhoezen in uiteenlopende kleuren en stijlen. Sommige hoezen zijn effen, andere zijn bedrukt met vrolijke, hippe prints. Laat je verrassen door alle leuke ontwerpen!

Lees minder...
142 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Bink Bedding Indiana Waskussenhoes Zwart / Wit

  Dit Bink Bedding Indiana Waskussenhoes Zwart / Wit ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Childhome Terry Waskussenhoes Gold Dots

  Dit Childhome Terry Waskussenhoes Gold Dots is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het vrolijke waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  32,95
 • Quick view

  Fresk Diagonals Aankleedkussenhoes

  De Fresk Diagonals Aankleedkussenhoes heeft een mooie print en past bij elke babykamer! De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk comfortabel kan liggen.
  27,95
 • Quick view

  Cam Cam Dandelion Waskussenhoes

  Deze Cam Cam Dandelion Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  20,-
 • Quick view

  House Of Jamie Aankleedkussenhoes Breton

  Deze House Of Jamie Aankleedkussenhoes Breton is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,-
 • Quick view

  House Of Jamie Aankleedkussenhoes

  Deze House Of Jamie Aankleedkussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,-
 • Quick view

  Bink Bedding Waskussenhoes Dots Jeans

  Dit Bink Bedding waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Fresk Rainbow Aankleedkussenhoes

  De Fresk Rainbow Aankleedkussenhoes heeft een mooie print en past bij elke babykamer! De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk comfortabel kan liggen.
  27,95
 • Quick view

  Taftan Vos En Raaf Waskussenhoes Bruin

  Met het Taftan Vos en Raaf waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  29,70
 • Quick view

  Luma Waskussenhoes Little Houses

  Dit Luma waskussenhoes met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  12,99
 • Quick view

  Fresk Giraf Aankleedkussenhoes Indigo Blue

  De Fresk Giraf Aankleedkussenhoes Indigo Blue heeft een mooie print en past bij elke babykamer! De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk comfortabel kan liggen.
  27,95
 • Quick view

  CottonBaby Aankleedkussenhoes Dot Groen Melee

  Deze Cottonbaby Aaankleedkussenhoes is comfortabel item voor je kindje. Het voelt erg zacht aan voor je kindje en het is ook nog eens erg stijlvol.
  29,95
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Waskussenhoes Rose

  Deze Cam Cam Pressed Leaves Waskussenhoes Rose is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  20,-
 • Quick view

  Stapelgoed Waskussenhoes Frozen Wit

  Een comfortabel Stapelgoed waskussenhoes waarop je de kleine kunt aankleden of verschonen. Geschikt voor elk standaard waskussen. Gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal dat uitwasbaar is in de wasmachine.
  34,95
 • Quick view

  Cottonbaby Waskussenhoes Velours

  Comfortabel waskussenhoes dat geschikt is voor elk standaard waskussen.
  14,99
 • Quick view

  Fresk Swan Aankleedkussenhoes Pale Peach

  De Fresk Swan Aankleedkussenhoes Pale Peach heeft een mooie print en past bij elke babykamer! De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk comfortabel kan liggen.
  27,95
 • Quick view

  CottonBaby Aankleedkussenhoes Soft Wit / Goud

  Deze CottonBaby Aankleedkussenhoes Soft Wit / Goud is comfortabel item voor je kindje. Het voelt erg zacht aan voor je kindje en het is ook nog eens erg stijlvol.
  24,95
 • Quick view

  Bink Bedding Babette Waskussenhoes

  Dit Bink Bedding Babette Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pip Waskussenhoes

  Dit Bink Bedding Pip Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Cam Cam Wave Waskussenhoes Grey

  Deze Cam Cam Wave Waskussenhoes Grey is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  20,-
 • Quick view

  Taftan Ster Zilver Waskussenhoes Donkerblauw

  Met het Taftan Ster Zilver Waskussenhoes Donkerblauw ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van het hoogwaardige materiaal badstof.
  28,40
 • Quick view

  Taftan Uiltje Waskussenhoes Grijs

  Met het Taftan Uiltje waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  29,70
 • Quick view

  Leander Linea Waskussenhoes

  Dit Leander Linea Waskussenhoes is speciaal ontworpen voor de Leander Linea Commode Incl. Waskussen. De hoes is waterdicht en zorgt er voor dat je kindje comfortabel ligt tijdens het verschonen.
  35,-
 • Quick view

  Cottonbaby Triangel Waskussenhoes Zwart / Wit

  Dit Cottonbaby Triangel Waskussenhoes Zwart / Wit ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
142 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6