Waskussenhoezen

Maak het waskussen voor je kindje compleet met een paar mooie waskussenhoezen. Wordt het hoes vies, dan gooi je deze gewoon in de was. Het waskussen blijft dan mooi schoon. Verder voelt een waskussen met hoes veel fijner aan voor je kindje dan een waskussen zonder hoes.

Lees meer...

Zacht materiaal

Waskussenhoezen zijn gemaakt van heerlijk zacht materiaal, zoals badstof. Deze stof is niet alleen zacht, maar neemt ook heel goed vocht op. Dat is handig, want het hoes wordt al snel nat, bijvoorbeeld als je je kindje na het badderen op het waskussen legt om af te drogen. Bij sommige waskussenhoezen wordt een apart oplegdekentje meegeleverd.

Vrolijke prints

Ons actuele aanbod aan waskussenhoezen vind je op deze pagina. Wij verkopen waskussenhoezen in uiteenlopende kleuren en stijlen. Sommige hoezen zijn effen, andere zijn bedrukt met vrolijke, hippe prints. Laat je verrassen door alle leuke ontwerpen!

Lees minder...
142 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Bemini Stary Waskussenhoes Grizou

  Dit Bemini Stary Waskussenhoes Grizou is de ideale hoes en past dus op verschillende maten waskussens. Het waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  24,90
 • Quick view

  Jollein Waskussenhoes Naturel Knit

  Dit Jollein waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en uitwasbaar in de wasmachine.
  32,50
 • Quick view

  Bink Bedding Forel Waskussenhoes

  Dit Bink Bedding Forel Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Bink Bedding Palm Waskussenhoes

  Dit Bink Bedding Palm Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Cottonbaby Grafisch Waskussenhoes Roze / Goud

  Dit Cottonbaby Grafisch Waskussenhoes Roze / Goud is de ideale hoes om elke standaard waskussen te beschermen tegen vocht en vuil. De hoes ziet er stijlvol uit en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  29,95
 • Quick view

  Cottonbaby Boog Waskussenhoes Zwart / Wit

  Dit Cottonbaby Boog Waskussenhoes Zwart / Wit ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Taftan Hert Waskussenhoes Blauw

  Met het Taftan Hert waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  29,70
 • Quick view

  Taftan Hertje Waskussenhoes Roze

  Met het Taftan Hertje waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  29,70
 • Quick view

  Taftan Bestelbusje Waskussenhoes Blauw

  Met het Taftan Bestelbusje waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  28,40
 • Quick view

  Bink Bedding Bibi Waskussenhoes

  Dit Bink Bedding Bibi Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Bink Bedding Waskussenhoes Little Star Marine

  Een aangenaam Bink Bedding waskussenhoes waarop je de kleine kunt aankleden of verschonen. Geschikt voor elk standaard waskussen. Gemaakt van hoogwaardig katoen dat uitwasbaar is in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Stokke® Home™ Waskussenhoes White 2 st

  De Stokke® Home™ Waskussenhoezen worden geleverd in een set van 2 stuks en zijn gemaakt van zachte katoenen badstof. De hoezen zijn perfect te combineren met het waskussen van de Stokke® Home™ Commode.

  59,-

  49,-

 • Quick view

  Taftan Haakwerk Waskussenhoes Wit

  Met het Taftan Haakwerk waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  28,40
 • Quick view

  Taftan Vliegtuig Waskussenhoes Blauw

  Met het Taftan Vliegtuig waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  28,40
 • Quick view

  Elodie Details Dots of Fauna Waskussenhoes

  Deze Elodie Details Dots of Fauna Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  31,90
 • Quick view

  Koeka Bonn Wafel Waskussenhoes Misty Mint

  De Koeka Bonn Wafel Waskussenhoes Misty Mint zorgt er voor dat je kindje comfortabel ligt bij het aankleden en verschonen. De hoes is gemaakt van badstof en heeft een handige opening aan de achterkant.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 39,96

 • Quick view

  Fresk Raindrops Aankleedkussenhoes

  De Fresk Raindrops Aankleedkussenhoes heeft een mooie print en past bij elke babykamer! De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk comfortabel kan liggen.
  27,95
 • Quick view

  Bink Bedding Octo Waskussenhoes

  Dit Bink Bedding Octo Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Bink Bedding Sil Waskussenhoes

  Dit Bink Bedding Sil Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Cam Cam Sashiko Waskussenhoes Mint

  Deze Cam Cam Sashiko Waskussenhoes Mint is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  20,-
 • Quick view

  CottonBaby Waskussenhoes Ruit Taupe

  Schitterend waskussenhoes van het merk Cottonbaby, dat geschikt is voor elk standaard waskussen.
  29,95
 • Quick view

  Taftan Waskussenhoes Ster Zilver Grijs

  Comfortabel liggen met de Taftan hoes. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  28,40
142 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6