Baby Anne-Cy Waskussenhoezen

 

Maak jouw waskussen compleet met een waskussenhoes van Baby Anne-Cy. Dat is veel fijner voor je kindje. Een waskussen zonder hoes kan een beetje koud aanvoelen. Sommige waskussenhoezen van Baby Anne-Cy bestaan deels uit badstof. Dat voelt lekker zacht aan voor de huid.

Lees meer...

 

Afmetingen en vormgeving

Baby Anne-Cy waskussenhoezen passen over het algemeen prima op een standaard waskussen. De hoezen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende tinten. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. Baby Anne-Cy vindt niet alleen kwaliteit, maar ook een stijlvolle uitstraling belangrijk. Dat zie je terug aan de hoezen. Ze zijn trendy en mooi vormgegeven. Hierdoor is een Baby Anne-Cy waskussenhoes natuurlijk ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeau.

 

Gebruiksgemak

Waskussenhoezen van Baby Anne-Cy kun je meestal gewoon uitwassen in de wasmachine. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je naar de productbeschrijvingen. Hierin vind je meer gedetailleerde informatie.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Veer Waskussenhoes

  Dit Baby Anne-Cy Veer waskussenhoes heeft een perfecte pasvorm dat geschikt is voor alle standaard waskussens. Het waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  36,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Rome Waskussenhoes Kabel Grijs

  Dit Baby Anne-Cy waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  36,95
2 Resultaten