Babypark Waskussenhoezen

Maak het waskussen voor je kindje compleet met een Babypark waskussenhoes. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Babypark waskussenhoezen. Bestel vandaag nog het waskussenhoes van jouw wensen online via onze webshop. Het hoes is verkrijgbaar in verscheidene trendy kleuren.

Lees meer...

Het materiaal

Veel waskussenhoezen van Babypark zijn gemaakt van badstof. Dit materiaal is heel geschikt voor een hoes. Het voelt lekker zacht en comfortabel aan voor je kindje. Badstof heeft ook de eigenschap dat het gemakkelijk vocht opneemt en tegelijkertijd ook weer snel opdroogt. Verder is badstof in de zomer lekker koel en in de winter warm.

Gemakkelijk te reinigen

Is het waskussenhoes vies geworden? Dat is geen punt. De waskussenhoezen van het merk Babypark zijn over het algemeen heel gemakkelijk schoon te maken. De meesten hoezen kun je gewoon uitwassen in de wasmachine.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babypark Waskussenhoes Badstof Rood

    Op dit Babypark waskussenhoes ligt je kindje comfortabel op het waskussen als het een schone luier krijgt of aangekleed wordt. Het waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen.
    4,99
1 Resultaten
Trustpilot